Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Ciocan,Iuliu Ilyes,Ionuţ Bujor. Titlul emisiunii: Blestemul autobuzelor de la Satu Mare. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă 2. 03.10 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.00 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 04.50 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Joan Sofran . 05.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Danciu. Titlul emisiunii:Plante Carnivore. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Carmen Lipovan. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Ciocan,Iuliu Ilyes,Ionuţ Bujor. Titlul emisiunii: Blestemul autobuzelor de la Satu Mare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Vasile Ciocan. Titlul emisiuni: Vasile Ciocan – rapor la 760 de zile . 14.30 Teleshopping 15.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Agnes Diaconu. Titlul emisiuni: Tratamentul fără interferon se extinde. 15.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Joan Sofran. 16.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Ovidiu Domide. Titlul emisiunii: Satu Mare găzduieşte ărima etapă din C.N. de Rally Raid . 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Argus. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Satu Mare a găzduit olimpiada naţională de marematică.(reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură. 22.30 Concert 23.30 Ştiri

Două medalii de bronz pentru floretiştii de la CS Satu Mare

Scris de Ionuţ Blăjean, 15 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La Campionatul Naţional de speranţe

Mai mulţi scrimeri sătmăreni au participat la sfârşit de săptămână la diferite competiţii de floretă şi spadă.

La Bucureşti a avut loc sâmbătă şi duminică Campionatul Naţional de floretă la speranţe, probele masculine. CS Satu Mare a reuşit să cucerească două medalii. La individul s-au înscris 29 de sportivi de la mai multe cluburi din ţară. Sătmăreanul Lucas Serghie a urcat pe podiumul final, a cucerit medalia de bronz. După grupele preliminarii, tabloul de 32 şi de 16, Lucas l-a eliminat pe tabloul de 8 pe Luca Ioniţă (Balestra) cu 15-7. În semifinale, sătmăreanul a pierdut cu Petru Surcel (Balestra), scor 11-15. Ceilalţi sătmăreni: Nicolas Pop – locul 16, Răzvan Nojea – 17, Matei Serghie – 20, Marton Res – 24.

Tot medalia de bronz a fost cucerită duminică şi de echipa CS formată din Nojea, Pop, L. Serghie, M. Serghie. La concurs s-au înscris 6 echipe, celelalte fiind ACS Balestra1, ACS Balestra2, CSS Ploieşti1, CSS Ploieşti2, şi CSTA Bucureşti. CS Satu Mare a învins în finala mică pe CSS Ploieşti 1, scor 45-35. Campioana României a devenit ACS Balestra 1, scor 45-31, în finala cu Balestra 2.

Floretista Teodora Şofran a participat sâmbătă în oraşul englez Manchester la prima etapă din sezon a Circuitului European de cadeţi, doar individual, feminin şi masculin. În total s-au prezentat 264 de floretişti. Şofran a încheiat concursul feminin pe locul 45. Floreta de la CS este antrenată de Dan Şuta, Arnold Izsaki, Attila File şi Eva Lengyel.

Altfel, spadasinul Adam Macska de la CSM Satu Mare a terminat pe locul 49 la a doua etapă de Cupă Mondială la juniori. În concursul individual de la Riga (Letonia) au tras 240 de sportivi. Marton Szep (CS) a încheiat pe locul 129, iar Alexandru Oroian (CS) pe 133. Spada sătmăreană este antrenată de Francisc Csiszar, Nagy Lehel, Simona Surducan.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.