21.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 02.50 Cultură 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 Cultură 05.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Felicia Hrihorişan. Titlul emisiuni: Cutezătorii Munţilor pregătesc prima lor Liră.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Istvanfi Szilard. Titlul emisiunii: Sfânta Liturghie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 15.10 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 16.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 17.30 Cultură 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Viorel Plosca. Titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine.

Blestemul autobuzelor la Satu Mare: un caz cu totul zguduitor

Scris de I. Z., 19 aprilie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Ziarista Larisa Matei de la Informaţia Zilei a fost într-unul din autobuze

Ziarista Larisa Matei de la Informaţia Zilei a fost într-unul din autobuze

UPDATE:

Ziarista Larisa Matei de la Informaţia Zilei a fost şi în autobuzul Transburban care a luat foc şi într-unul din autobuzele care s-au ciocnit  violent pe b-dul L. Blaga.

Satu Mare continuă să se afirme la nivel naţional prin ştiri negative. Se întrerup emisiunile tv la posturile naţionale pentru a anunţa ba o triplă crimă, ba autobuze care iau foc din două în două săptămâni.

 

După cele două incidente cu autobuzele care au luat foc, joi dimineaţă mass media naţională a anunţat cod roşu la Satu Mare. Două autobuze s-au ciocnit violent.

12 pasageri au fost răniți grav si transportati la spital

12 pasageri au fost răniți grav si transportati la spital

Răniţii au fost transportaţi la spital. Două persoane au fost încarcerate.

La sosirea salvărilor, ziarista a refuzat să se urce în salvare considerând că o altă persoană are răni mai grave. Ea a fost transportată la spital cu maşina redacţiei. Şirul incidentelor nu are o explicaţie logică. Autobuzele implicate în accidente traumatizează populaţia care circulă cu mijloacele de transport în comun. Se pune însă întrebarea dacă pentru victimele traumatizate, prezente în cele două autobuze care au luat foc răspunde cineva? Persoanele afectate psihic merită toată atenţia. Chiar dacă au scăpat cu viaţă ele trebuie despăgubite într-un fel. Din câte ştim autorităţile locale, Primăria, firma Transurban nu le-au adresat nici măcar o scuză.
Prin urmare, pe această cale solicităm unei firme de avocatură să facă un gest umanitar şi să deschidă un  dosar în numele victimelor.

Pentru asigurarea interventiei de urgenta integrate, a fost activat Planul Rosu

Pentru asigurarea interventiei de urgenta integrate, a fost activat Planul Rosu

Cod roşu pentru autorităţile locale din Satu Mare

Până la această oră  niciun reprezentant al autorităţilor locale – primar, prefect, preşedinte Consiliu Judeţean, adjuncţii acestora, nu au fost prezenţi la Spitalul Judeţean pentru a se interesa în mod nemijlocit de starea răniţilor.

 

 

 

Accident violent cu 12 răniţi grav pe Bulevardul Lucian Blaga

Joi, 19 aprilie, în jurul orei 7.10, un accident tragic s-a petrecut pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare. Două autobuze s-au ciocnit violent la intrarea în parcul industrial.

Unul dintre pasageri a fost prins sub rotile autobusului

Unul dintre pasageri a fost prins sub rotile autobusului

ISU Satu Mare a activat planul roşu de intervenţii. 12 persoane rănite au fost transportate la spital.

Potrivit martorilor, un autobuz al firmei McDaniels a ieşit de pe o stradă laterală şi nu a acordat prioritate unui autobuz Fany care venea pe drumul principal, Bulevardul Lucian Blaga şi mergea spre Cluj.

Două dintre persoanele implicate în accident au suferit răni grave. Şoferul autobuzului Fany a rămas încarcerat în timp ce unul dintre pasageri a fost prins sub roţile celuilat autobuz. În autobuzul marca Fany se aflau 5 pasageri în afară de şofer. Nici una dintre cele 5 persoane nu a suferit răni deosebite.

La fata locului au intervenit 2 autospeciale de stingere, 3 descarcerare, 1 echipaj de prim ajutor SMURD, 1 unitate de terapie intensiva SMURD si 5 echipaje medicale SAJ (1 cu medic).

 

Abonează-te acum Online!
  1. pareareamea a spus: 23 aprilie 2018, ora 07:49

    DE LA PRETUL RECENT RIDICAT AL BILETELOR DE AUTOBUZ SE TRAGE TOTUL!

    DAR NICI RALIUL PE CARE IL FAC UNELE AUTOTURISME NU IL VAD CEI CARE TREBUIE SA SUPRAVEGHEZE ORASUL.

  2. Dac Bulibas a spus: 20 aprilie 2018, ora 10:39

    De asta nu vin teroristi in Satu Mare, avem noi aici pe atentatorii nostri la fel de periculosi ca si teroristii. Nu mai esti nicaieri in siguranta, nici pe trecerile de pietoni, nici pe trotuare, nici in autobuze, nici in trenuri, etc, mai bine stai acasa si nu iesi in srada. Parca a innebunit toata lumea !…. Nimeni din conducerea orasului nu reactioneaza pt. ca sunt handicapati !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.