Dosar penal pentru un sătmărean prins cu peste 13.000 de ţigări din Ucraina | Informaţia Zilei

Dosar penal pentru un sătmărean prins cu peste 13.000 de ţigări din Ucraina

Scris de Matei Larisa, 10 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost depistat în trafic marţi, 9 iulie, de către poliţiştii de ordine publică sătmăreni, având asupra sa, în autovehicul, ţigări de provenienţă ucraineană.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică Sau Mare în cadrul unor activităţi specifice desfăşurate l-au oprit în trafic pentru control pe bărbatul în vârstă de 37 de ani, din municipiul Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au găsit în părţile laterale ale portierelor şi în plafon 13.240 de fire ţigarete, de provenienţă Ucraina. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, prelucrare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, iar ţigările şi autoturismul depistat a fost ridicat în vederea confiscării.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345