10.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 01.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 02.35 Cultură, Samfest jazz. 04.45 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 16.00 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 17.00 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest.

Dorica Băbuţ, Ecaterina Foriş şi Tiberiu Ilea îşi expun la Primărie picturile şi fotografiile artistice

Scris de Vasile Andreica, 04 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Preşedintele AAP şi artiştii expozanţi

Preşedintele AAP şi artiştii expozanţi

Programul de expoziţii al Asociaţiei Artiştilor Plastici din Satu Mare oferă în aceste zile lucrările semnate de trei artişti, expuse în holul Primăriei municipiului Satu Mare, locaţie consacrată pentru expoziţiile sub egida AAP.

La vernisajul care a avut loc în după-amiaza zilei de miercuri, 29 noiembrie, momentele muzicale au fost susţinute de corul “Canticum” al Liceului Teoretic German “Johann Ettinger” şi o mică orchestră, ansamblul fiind dirijat de profesorul Kuki Zsolt, care a ales, conform cu perioada, un program de muzică de Crăciun. Artiştii au fost prezentaţi de preşedintele AAP, neobositul pictor Gergely Csaba, evenimentul primind salutul gazdelor prin vocea viceprimarului Doina Feher.

După debutul său în Salonul de toamnă, Tiberiu Ilea oferă o colecţie mai consistentă de peisaje şi tablouri florale, pictate cu o mână sigură şi compuse echilibrat, în care se simte faptul că a absolvit, în 1971, Liceul de Artă clujean la clasa de pictură. El locuieşte de peste patru decenii la Satu Mare, dar abia de curând s-a decis să îşi aducă talentul în faţa publicului, lucrările lui demonstrând o siguranţă a stilului rar întâlnită la o expoziţie de debut.

Dorica Băbuţ, contabilă de meserie, a studiat pictura la Şcoala de Arte Satu Mare sub îndrumarea lui Robert Abkorovits şi este membră AAP din 2014. De curând şi-a descoperit o nouă pasiune artistică, fotografia, care credem noi că îi pune mai bine în valoare sensibilitatea şi spiritul creativ, dar şi un mod aparte de a privi lumea în căutarea frumosului trecut prea uşor cu vederea. Imaginile sunt mai grăitoare decât picturile sale.

Ecaterina Foriş expune din nou peisaje, fermecătoare prin colorit (mai ales cerurile, niciodată terne) şi unele surprize din compoziţia lor. Membră cu vechime în AAP, şi-a format o manieră personală şi îşi lasă marca privirii asupra temelor pe care le abordează.

Expoziţia rămâne deschisă până în 21 decembrie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.