Doi vecini din Ciuperceni aşteaptă medierea primarului pentru stingerea unui conflict | Informaţia Zilei

Doi vecini din Ciuperceni aşteaptă medierea primarului pentru stingerea unui conflict

Scris de Ioan Aniţaş, 25 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Zilele trecute am fost vizitaţi la redacţie de către Ciontos Csaba Ioan, domiciliat în satul Ciuperceni, comuna Agriş. Omul avea la el copia unei reclamaţii înregistrate la Primăria Agriş, pe 18 iulie.

Reclamantul menţionează în scrisoarea respectivă faptul că de o bună vreme vecinul său Ivan Lauruc, îl tot tachinează, îl înjură, îi creează necazuri, iar câinele vecinului invocat ar face pagube reclamantului. Nu putem reproduce copia reclamaţiei depuse la Primăria Agriş, din cauza limbajului, dar am luat legătura telefonică cu Marton Zsuzsanna, primarul comunei. Prim-gospodarul comunei Agriş ne-a confirmat existenţa reclamaţiei la primărie, dar soluţionarea ei o să fie pe la mijlocul săptămânii viitoare, din motive obiective. Marton Zsuzsanna este plecată pentru aproape o săptămână din Agriş.
Noi sperăm ca medierea de către primăriţă a conflictului dintre cei doi vecini o să dezamorseze starea de tensiune existentă. În caz contrar, doar instanţa de judecată o să poată tranşa situaţia. Poate nu se ajunge acolo, dacă cei doi vor da dovadă de înţelegere şi înţelepciune.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517