00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

Doi şoferi au murit într-un accident între Livada şi Oraşu Nou

Scris de Stela Cădar, 14 decembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Accident grav intre Livada si Orasu Nou

Accident grav intre Livada si Orasu Nou

Doi maramureşeni şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier înregistrat pe raza judeţului Satu Mare. Tragedia a fost înregistrată la ora 16, pe DN 19, între localităţile Livada şi Oraşu Nou.

Un tânăr de 22 de ani din Sighetu Marmaţiei a condus un autoturism dinspre Livada spre Oraşu Nou, iar la un moment dat a intrat în coliziune frontală cu un microbuz condus din sens opus de un bărbat de 48 de ani din Borşa, judeţul Maramureş.

În urma impactului violent, cei doi şoferi şi-au pierdut viaţa.
Mai multe ore s-a circulat cu dificultate prin zonă. Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului. Până la închiderea ediţiei n-au fost stabilite cauzele accidentului.

Abonează-te acum Online!
  1. Dana a spus: 15 decembrie 2018, ora 15:24

    Din câte se vehiculează, şoferul din Săpânţa ar fi intrat pe contrasens şi s-ar fi izbit frontal cu şoferul din Borsa. Cum se întâmpla in majoritatea cazurilor, iar a murit un om nevinovat, iar celălalt “vinovat” deşi cu siguranţa nu a făcut aceasta de buna voie, va avea pe conştiinţa toată viaţa, uciderea unui om. Dumnezeu sa ii ierte!

  2. Dac Bulibas a spus: 15 decembrie 2018, ora 12:35

    Cauzele accidentului sunt neatentia si prostia !.. Multi soferi nu vor sa stie ca masina lor mai are si pedala de frana …, ca urmare nu prea o folosesc. Dar militienii astia „competenti „care s-au deplasat la fata locului nu au reusit sa stabileasca vinovatul ? ca doar daca fiecare dintre cei implicati in accident se deplasa regulamentar pe partea lui nu se intampla accidentul …, careva dintre ei trebuia sa intre pe partea celuilalt sau cum a fost…. ( urme de frana, martori, nimic ?)

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.