Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Doi sătmăreni şi-au încheiat aventura de off-road pe podium

Scris de Ionuţ Blăjean, 02 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Alin Bob şi Marius Mateş, locul 3 la primul sezon în Campionatul Naţional FRAS

Marius Mateş în partea stângă şi Alin Bob în partea dreaptă

Marius Mateş în partea stângă şi Alin Bob în partea dreaptă

Ediţia 2017 a Campionatului Naţional de Off-Road s-a încheiat la jumătatea lunii octombrie, iar de curând Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS) a publicat clasamentele finale. După 7 etape desfăşurate pe parcursul anului, pe podiumul clasei Standard B (cu motoare peste 2.000 cc) apar doi sătmăreni.

Pasiunea pentru sporturile cu motor i-a făcut pe Alin Bob (pilot) şi pe Marius Mateş (copilot) să se înscrie pentru prima dată la acest campionat. S-au depus eforturi considerabile, s-a investit timp, s-au cheltuit bani pentru un hobby care te poartă pe culmi abrupte de munte, pe ploaie, vânt ori soare. Totul s-a petrecut în şaua unui legendar 4X4 Toyota Land Cruiser, maşină cu care cei doi sătmăreni au încheiat campionatul pe locul 3 la clasa mai sus menţionată.

Campionatul Naţional de Off-Road a trecut de a 8-a ediţie şi a fost organizat de Comisia Naţională de Off-Road CNOR, sub egida FRAS. Calendarul ediţiei 2017 a cuprins 7 etape, iar fiecare rundă s-a întins pe lungimea a patru zile, de joi până duminică, cu două stagii de traseu cu roadbook şi o probă de trial.

Alin Bob şi Marius Mateş au participat la 6 etape, absenţi fiind la concursul de la Târgovişte (etapa 4). Dar la final se iau în considerare cele mai bune 5 rezultate, iar cu 108 puncte sătmărenii au încheiat pe locul 3 în clasametul Trophy 2017 Standard B. Cele mai multe puncte, 30, le-au primit după etapa T44 Trophy de la Slănic Prahova, acolo unde sătmărenii au câştigat concursul. În rest, la Trofeul Dacii Liberi de la Slănic Moldova au fost primii la proba de noapte, dar pe locul 3 la general.

Rezultatele înregistrate de Satu Mare Team:
Etapa 1 (20-23 aprilie, Sighişoara): abandon;
Etapa 2 (18-21 mai, Slănic Moldova): locul 3;
Etapa 3 (8-11 iunie, Rădăuţi): locul 3;
Etapa 4 (20-23 iulie, Târgovişte): neprezentare;
Etapa 5 (24-27 august, Hunedoara): locul 4;
Etapa 6 (21-24 septembrie, Slănic Prahova): locul 1;
Etapa 7 (12-15 octombrie, Buzău): locul 3.

Din câte ne transmite Alin Bob, la fiecare etapă s-au parcurs aproximativ 200 kilometri pe trasee montane sau pe terenuri accidentate. În clasamentul final apar peste 40 de echipaje care au punctat la ediţia 2017 de la Standard B.

Altfel, sătmărenii au primit o invitaţie la Gala Campionilor FRAS. Este un eveniment programat la sfârşitul anului, la care sunt premiaţi şi medaliaţi cei mai buni piloţi de la toate competiţiile organizate de FRAS.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.