Doi condamnaţi la închisoare au vrut să iasă din ţară pe la Petea! Au fost depistaţi

Scris de I. Z., 18 septembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au identificat la intrarea în ţară doi cetăţeni români, căutaţi de autorităţile române şi condamnaţi la închisoare.

*În cursul nopţii, în jurul orei 00.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România un sucevean în vârstă de 39 de ani. Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară, la controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că bărbatul este căutat de autorităţile române.

Pe numele lui, Judecătoria Suceava a emis, în data de 26 iulie a.c., un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi uz de fals. Suceveanul a fost condamnat la un an şi trei luni detenţie pentru fapta săvârşită.

*În acelaşi punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru a intra în România, sâmbătă, 17 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, un maramureşean în vârstă de 37 de ani. Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară, la controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că şi acesta este căutat de autorităţile române.

Pe numele lui, Judecătoria Vişeu de Sus a emis, în mai 2021, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie, fiind condamnat la nouă luni detenţie pentru fapta săvârşită.

Drept urmare, persoanele în cauză au fost predate unui echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 23 septembrie 2022, ora 17:09

    Oare nu ar fi mai economicos ca sa-i trimitem pe condamnatii din puscarii o parte dintre ei la Zelenski iar o alta la Putyin ca sa se foloseasca de serviciile acestora in razboiul lor ca la final sa ramana acolo ?. Astfel am economisi hrana si energie iar puscariasii ar deveni utili. Puscariasii din Ucraina au fost gratiati si lupta pt. Zelenski.

  2. sătmăresnu a spus: 23 septembrie 2022, ora 16:15

    VICTORIE, au fost depistaţi 2 cetăţeni , infractori periculoşi, condus fără permis, de ce n-au depistat cele 2 tiruri cu ţigări ??, vreţi să gâcim noii ?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517