Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

Doi bărbaţi au fost salvaţi dintr-un incendiu de doi politişti

Scris de Stela Cădar, 03 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Doi sătmăreni au fost salvaţi din flăcări de doi poliţiştii. Agenţii de poliţie i-au scos pe cei doi bărbaţi, care erau căzuţi în apartamentul de pe str. Dariu Pop.

Apartamentul a luat foc în noaptea de joi spre vineri, iar poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 00.10. Agent de poliţie Cherecheş Ionuţ şi agent şef adjunct de poliţie Antim Benchiş, ambii din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare, aflaţi în zonă au intervenit imediat. 

„În această noapte, în jurul orei 00.10, agent de poliţie Cherecheş Ionuţ şi agent şef adjunct de poliţie Antim Benchiş, ambii din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare, în timp ce se aflau de serviciu, şi-au riscat viaţa pentru a salva două persoane dintr-un apartament în flăcări.

La data de 3 noiembrie a.c., la ora 00.10, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că într-un apartament situat pe strada Dariu Pop din municipiul Satu Mare s-a declanşat un incendiu.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au observat că din balconul unui apartament ieşeau flăcări şi au aflat că în acesta se aflau două persoane, astfel că până la sosirea echipajelor I.S.U. Satu Mare aceştia si-au pus viaţa în pericol şi au intrat în apartamentul unde se propagau flăcările pentru a scoate persoanele aflate în acesta.

În holul apartamentului menţionat au găsit două persoane de sex masculin, căzute pe podea şi care nu se puteau deplasa singure, astfel că au procedat la scoaterea persoanelor din apartament întrucât în acesta era o cantitate mare de fum şi se manifestau flăcări, ulterior incendiul fiind lichidat de echipajele I.S.U. Satu Mare ajunse la faţa locului.

Ambele persoane, doi bărbaţi de 77, respectiv 53 de ani, din municipiul Satu Mare, au fost preluaţi de echipajul medical şi transportaţi cu ambulanţa la spital.” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.