Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Doi bărbaţi au fost salvaţi dintr-un incendiu de doi politişti

Scris de Stela Cădar, 03 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Doi sătmăreni au fost salvaţi din flăcări de doi poliţiştii. Agenţii de poliţie i-au scos pe cei doi bărbaţi, care erau căzuţi în apartamentul de pe str. Dariu Pop.

Apartamentul a luat foc în noaptea de joi spre vineri, iar poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 00.10. Agent de poliţie Cherecheş Ionuţ şi agent şef adjunct de poliţie Antim Benchiş, ambii din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare, aflaţi în zonă au intervenit imediat. 

„În această noapte, în jurul orei 00.10, agent de poliţie Cherecheş Ionuţ şi agent şef adjunct de poliţie Antim Benchiş, ambii din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare, în timp ce se aflau de serviciu, şi-au riscat viaţa pentru a salva două persoane dintr-un apartament în flăcări.

La data de 3 noiembrie a.c., la ora 00.10, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că într-un apartament situat pe strada Dariu Pop din municipiul Satu Mare s-a declanşat un incendiu.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au observat că din balconul unui apartament ieşeau flăcări şi au aflat că în acesta se aflau două persoane, astfel că până la sosirea echipajelor I.S.U. Satu Mare aceştia si-au pus viaţa în pericol şi au intrat în apartamentul unde se propagau flăcările pentru a scoate persoanele aflate în acesta.

În holul apartamentului menţionat au găsit două persoane de sex masculin, căzute pe podea şi care nu se puteau deplasa singure, astfel că au procedat la scoaterea persoanelor din apartament întrucât în acesta era o cantitate mare de fum şi se manifestau flăcări, ulterior incendiul fiind lichidat de echipajele I.S.U. Satu Mare ajunse la faţa locului.

Ambele persoane, doi bărbaţi de 77, respectiv 53 de ani, din municipiul Satu Mare, au fost preluaţi de echipajul medical şi transportaţi cu ambulanţa la spital.” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.