17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Doi bărbaţi au fost împuşcaţi în Mangalia, unul dintre ei mortal

Scris de Vasile Andreica, 20 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Două persoane din Mangalia au ajuns luni la spital, după ce au fost împuşcate. Primele informaţii arată că este vorba despre un scandal izbucnit între două tabere. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au anunţat că bărbatul care a intrat în stop cardiac a murit. Acesta fusese împuşcat în abdomen. Celălalt este stabil, având răni la picioare.

Primele informaţii arătau că mai mulţi bărbaţi au intrat peste un altul, moment în care cel din urmă a luat o armă de vânătoare şi a tras. Una dintre cele două persoane împuşcate fusese rănită grav, având o rană în abdomen.

“Ar fi vorba despre un scandal iscat între mai multe persoane, două tabere. Un grup de bărbaţi a venit peste un bărbat în locuinţă şi în momentul în care a intrat în curte el a luat arma de vânătoare şi a tras un singur foc”, declarau surse locale.

Ulterior, IPJ Constanţa a precizat că poliţiştii l-au identificat pe bărbatul care a tras.

“În urma unui apel 112, în jurul orei 12:30, a fost sesizat faptul că două persoane ar fi fost împuşcate cu o armă de vânătoare. Poliţiştii constănţeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul de 42 de ani din Mangalia care ar fi tras către două persoane, rănindu-le. Este vorba despre doi bărbaţi, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior, celălalt în abdomen”, au arătat poliţiştii constănţeni.

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 20 august 2019, ora 11:19

    În art. 19 (3) din Noul Cod Penal este descrisă legitima apărare prezumată: „se prezumă a fi în legitimă apărare, în condiţiile alin. (2), acela care comite fapta pentru a respinge pătrunderea unei persoane într-o locuinţă, încăpere, dependinţă sau loc împrejmuit ţinând de aceasta, fără drept, prin violenţă, viclenie, efracţie sau alte asemenea modalităţi nelegale ori în timpul nopţii.”.

    Daca asa au stat lucrurile inseamna ca este legitima aparare.

  2. Dan.C a spus: 20 august 2019, ora 09:07

    Aceasta stire ar trebuii sa declaneseze automat din parte presei si a opiniei publice ,modificarea legii in sensul protejarii integritatii corporale si a proprietatii a POTENTIALELOR VICTIME.Pai cum sa intri intr-o proprietate cu intentii agresive si tu potentiala victima sa nu reactionezi ?!SA ASTEPTI SA-TI DEA IN CAP SI APOI SA REACTIONEZI…?!Suntem o natie, ori bolnava ,ori o tara de infractori…ori amandoua.Voi astia de laI.Z, si nunumai, o vedeti problema ca o stire si nu un factor de modificarea legii de legitima aparare?!Eu vad ca problema este foarte grava, deoarece se apara infractorii si nu victimele.In toate situatiile,dar in toate situatiile,legea trebuie sa functioneze in parabola,,INFRACTORUL TREBUIE SA SE GANDEASCA CE PATESTE CAND INTRA IN PROPRIETATE NEANUNTAT si NU VICTIMA.
    P.S.,,Un grup de bărbaţi a venit peste un bărbat, în locuinţă şi în momentul în care a intrat în curte el a luat arma de vânătoare şi a tras un singur foc”…acestui fapt ar fi trebuit sa-i acordati clar, voi in presa, DREPTUL LA LEGITIMA APARARE” CU TITLUL MARE PE PRIMA PAGINA.Restul ca arma era ilegala sau nu,este alta poveste…

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.