Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Barta Zoltan 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mihaela Ghiţă şi Dumitru Fanea, titlul emisiunii: Sănătatea, pe muchie de cuţit 09.00 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 09.30 Cultură, emisiune in limba maghiară, cu Eva Laczko, invitat Suto Tamas, titlul emisiunii: Uj lenduletet kap az irodalmi elet Szatmarnemetiben 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Uleiul uzat nociv pentru sursa de apă 10.30 Info magazin, cu Adriana Tivadar, invitaţi Darian Ienăşoiu şi Carina Torok, titlul emisiunii: Tineret şi Interculturalism, ediţia a patra 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Mihail Fodor şi Horia Adrian Ungur, titlul emisiunii: Ponta: lovitura dată de USL regimului Băsescu - MRU - Predoiu va rămâne în cărţile de istorie 13.00 Ştiri 13.36 Spiriduş Ghiduş 15.33 Teleshopping 15.48 Colaj de muzică popular 16.03 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Firma Danamari-garanţia calităţii 17.00 Info Magazin, cu Adriana Tivadar 17.45 Panoramic Sportiv 18.30 Audienţe în direct, emisiune în limba maghiară cu Eva Laczko 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă

Discipline si metode de predare-invatare in clasa pregatitoare

Scris de Vasile Nechita, 23 mai 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Inca din aceasta luna, cadrele didactice care predau la clasa pregatitoare urmeaza cursuri de pregatire. Copiii care vor fi preluati de un cadru didactic la clasa pregatitoare vor ramane cu acesta pana la sfarsitul clasei a IV-a. Ca discipline de studiu, cupiii vor avea: dezvoltare personala; comunicare in limba romana; educatie pentru societate; religie; matematica si explorarea mediului; muzica si miscare; tehnologii de informare si comunicare; educatie fizica si sport; arte vizuale si lucru manual.

Cadrele didactice pot utiliza la clasa pregatitoare recompense specifice varstei, fara a note, calificative sau teste de evaluare. Copiii isi vor dezvolta capacitatea de a comunica, de a interactiona cu cei din jur, cu adultii si copiii, vor face cunostinta cu lumea literelor si a cifrelor, cu desenul si muzica. De asemenea, ei vor avea ore de pregatire fizica.

Totusi, la sfarsitul anului scolar, invatatorul va intocmi un raport scris de evaluare, astfel ca parintii vor afla gradul de dezvoltare fizica si intelectuala a copilului, a limbajului si comunicari, precum si a capacitatii sale de invatare. Acest raport va stabili prioritatile pentru copil in clasa I.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.