17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Directorul DITL Satu Mare, Iosif Drimuş a încetat din viaţă

Scris de I. Z., 09 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Iosif Drimus

Iosif Drimus

Iosif Drimuş, directorul Direcţiei  de Impozite şi Taxe Locale a municipiului Satu Mare a încetat fulgerător din viaţă joi, 9 noiembrie, la vârsta de 58 de ani. Era internat la un spital din Iaşi în urma unui anevrism cerebral suferit în urmă cu câteva zile. Soţia Flavia şi fiica Daiana Anca au fost alături de el până în ultima clipă.

Iosif Drimuş a condus instituţia din 1999. În anul 2000, Serviciul de Taxe şi Impozite s-a transformat în Direcţie. Amenajarea noului sediu s-a realizat şi datorită lui. Ca director a fost iubit şi respectat de angajaţi şi aparatul administrativ al Primăriei Satu Mare. Întregul colectiv este îndurerat de această groaznică veste. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

De la Primăria Satu Mare am primit următorul comunicat:

Regretăm pierderea unui coleg apropiat, a unui bun prieten şi profesionist desăvârşit. Iosif Drimuş, directorul D.I.T.L Satu Mare, a plecat dintre noi după o viaţă de muncă în slujba cetăţenilor municipiului Satu Mare.

“Am primit cu întristare vestea trecerii în nefiinţă a celui care a fost Iosif Drimuş. Am pierdut un coleg extraordinar, un om bun si echilibrat, un profesionist desăvârşit. Domnul Iosif Drimuş va rămâne în memoria noastră ca o personalitate dăruită total crezului său de viaţă. Şi-a iubit mult profesia, i s-a dedicat cu devotament şi dăruire, de aceea, neaşteptată lui plecare dintre noi înseamnă o pierdere imensă. Cu aceste gânduri de compasiune, adresez sincere condoleanţe greu încercatei familii”, transmite primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Colectivul Primăriei Municipiului Satu Mare şi apropiaţii lui îşi vor lua rămas bun de la Iosif Drimuş, sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 17.00, în capela cimitirului de pe strada Amaţului, când va avea loc priveghiul, iar duminică, 12 noiembrie, de la ora 13.00, toţi cei apropiaţi îl vor conduce pe ultimul drum pe cel care a condus Direcţia de Impozite şi Taxe Locale timp de 17 ani.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Abonează-te acum Online!
  1. Prof.i.Sabau Ioan a spus: 11 noiembrie 2017, ora 09:26

    Dumnezeu sa-l odihneasca in liniste si pace !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.