Direcţia 5 prezintă la Carei şi Satu Mare concertul aniversar "Povestea Noastră - 30 de ani" | Informaţia Zilei

Direcţia 5 prezintă la Carei şi Satu Mare concertul aniversar ”Povestea Noastră – 30 de ani”

Scris de Vasile Andreica, 31 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Trupa Direcţia 5 prezintă la Teatrul Municipal din Carei, în data de duminică, 2 februarie 2020, de la ora 18.30, şi la Teatrul de Nord din Satu Mare, luni, 3 februarie 2020, de la ora 19, concertul aniversar inclus în Turneul Naţional ”Povestea Noaastră – 30 de ani”.

”Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră şi în viaţa voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacţii artistice şi a celor 30 de ani norocoşi, că muzica noastră v-a plăcut. Vă mulţumim pentru tot şi numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: POVESTEA NOASTRĂ. În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toţi aceşti ani plus unele noi-nouţe, pe care, dacă avem noroc, le veţi iubi”, transmite Direcţia 5.

Biletele la concert se găsesc la casa de bilete a Teatrului Municipal Carei, la Agenţia Teatrală Satu Mare şi pe site-ul iabilet.ro.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517