Diaconu propune mai puţine semnături | Informaţia Zilei

Diaconu propune mai puţine semnături

Scris de Vasile Andreica, 07 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Mircea Diaconu, candidat la prezidenţiale susţinut de ALDE-Pro România, a afirmat că susţine iniţiativa AEP de reducere a numărului de semnături la 20.000, necesare pentru înscrierea la prezidenţiale. El susţine că astfel nu s-ar mai îngrădi accesul independenţilor de a se implica în politică.

El a adăugat că modificarea legislaţiei în acest sens nu ar mai îngrădi accesul independenţilor de a se înscrie în cursele electorale. “Dacă ar fi mai puţine s-ar verifica om cu om, semnătură cu semnătură, şi ar fi foarte clar şi foarte uşor de controlat acest subiect. Şi nu ar mai îngrădi accesul acestor oameni care simt şi  au instinctul de a se implica în politică”, a conchis Diaconu.

Preşedintele AEP, Constantin Buică, a declarat că va trimite o notificare grupurilor politice parlamentare cu privire la oportunitatea unui proiect de lege pentru reducerea la 20.000 a numărului de semnături necesare susţinerii candidaturilor independenţilor la alegerile prezidenţiale.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345