Deschiderea unor restaurante şi grădini de vară pentru evenimente private impune condiţii drastice | Informaţia Zilei

Deschiderea unor restaurante şi grădini de vară pentru evenimente private impune condiţii drastice

Scris de Ioan Aniţaş, 11 iunie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

       Aşa cum s-a anunţat, de luni 15 iunie, se intră în cea de a treia etapă de relaxare. Vor putea fi organizate evenimente private cu participarea a maximum  20 de persoane în spaţii închise şi 50 de persoane pe terase şi grădini de vară.

Nu sunt puţine restaurantele/ sălile de evenimente din Satu Mare şi din judeţ, care au capacităţi de ordinul sutelor de locuri. Folosirea a doar o câtime din aceste capacităţi nu rezolvă problema relansării domeniului HoReCa. Uneori încasările nu acoperă cheltuielile privind utilităţile în asemenea situaţii. Unde se mai pune faptul că personalul de deservire – bucătari, ospătarişi alte categorii, trebuie să fie plătiţi pentru munca prestată.

Detalii aflaţi în numărul  de joi, 11 iunie al cotidianului Informaţia Zilei

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517