Deputatul Adrian Cozma: ”UDMR nu are ce să mai caute la guvernare”

Scris de I. Z., 02 decembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Adrian Cozma conferinta

Deputatul Adrian Cozma şi preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma susţine, printr-o postare în online, că ”UDMR nu are ce să mai caute la guvernare”.

Iată declaraţia acestuia:

”UDMR nu are ce să mai caute la guvernare. Liderii UDMR nu au transmis niciun fel de mesaj României, românilor de Ziua Naţională. Nici măcar unul de minimă decenţă, un simplu la mulţi ani. Nici pe pagina UDMR nu există vreun mesaj şi cred că acest lucru îi descalifică. Cum poţi pretinde că reprezinţi o ţară dacă îţi arăţi pe faţă dispreţul faţă de ea?

De 15 martie toţi de aici le adresăm maghiarilor mesaje de la mulţi ani. Şi o facem din respect. Nu le cerem să se bucure, deşi in această ţară guvernează la nivel central şi local, au primari, preşedinţi de consilii judeţene. UDMR are reprezentare mai mare în raport cu numărul de cetăţeni de etnie maghiară fiind avantajaţi foarte mult de sistemul de vot şi cu toate astea nu vedem o conexiune a lor cu statul român, nu vedem respect faţă de însemnele naţionale, dimpotrivă.

Cred că trebuie să refacem formula guvernării. UDMR nu mai poate reprezenta statul român la acest nivel.”

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 06 decembrie 2022, ora 11:00

  Acest Papagal jalnic s-a facut ieri de ras pe posturile TV Antena 3 la emisiunea moderata de Laurentiu Botin respectiv, Romania TV !!!. NECIVIZATUL asta de Papagal PNL-ist satmarean care bate campii in studiouri nu stie pe ce lume traieste !. Cu siguranta face parte din Statul paralel……Din cauza lui am ajuns sa-mi fie rusine ca sunt satmarean. „… Inteligentul …” asta circar ne face de rusine pe toti satmarenii !.

 2. SoGolan a spus: 05 decembrie 2022, ora 15:05

  Atâta ipocrizie, domnule Cozma, când la conducerea ISJ SM avem o penelistă, iar şcoli sătmărene au directori udmerişti numiţi prin decizie, fără examen!!!

 3. usu a spus: 05 decembrie 2022, ora 07:23

  mai oameni romani,voi santeti normali?

 4. G. Valeriu a spus: 04 decembrie 2022, ora 08:33

  Trebuie felicitat PNL-ul, pentru că ţine în funcţii de conducere criminali, care trimit în mormânt anual 1450 handicapaţi, imbecilul de la impozite-taxe locale, reţine abuziv pensia unui handicapat de 88 ani, trebuie felicitaţi onorabili JURIŞTII A PREFECTURI, care nu răspund la plângeri, în cel mai bun caz, te trimit la tribunal, Dac B . mare dreptate spuneţi, D-zeu să vă ajute.

 5. Fideszes tolvaj a spus: 03 decembrie 2022, ora 18:03

  Foarte corect! Sa fure la unguri cu orbanviktor!

 6. Dac Bulibas a spus: 03 decembrie 2022, ora 15:21

  Tra-La-La…, Respectul trebuie meritat !, Tra-La-La….
  „…Cum poţi pretinde că reprezinţi o ţară daca iti…” bagi populatia in DISPERARE si NESIGURANTA si iti deservesti ” tara” intereselor straine asa cum procedeaza PNL-ul ???. Impostorul Cioroi vopsit in Papagal croncane degeaba ….. Fara UDMRai nu puteti face nimica. Alegerile se fac ca sa stim cine va guverna alaturi de UDMRai !.

 7. mihai a spus: 03 decembrie 2022, ora 11:50

  Acest deputat este o rusine pentru Satu Mare!

 8. Lorand a spus: 02 decembrie 2022, ora 20:08

  Foarte corect. Pana ce nu condamna provocarile nationaliste (fular cu Ungaria mare) si toate intrigile din Tusnad al „iluminatului” , geniul Carpatilor orbanviktor , nu au ce caua la Bucuresti .UDMR-FIDESZ sunt partide care nu respecta drepturile omului, libertatea presei al justitiei si fac propaganda impotriva UE.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517