Deputatul Adrian Cozma, ales reprezentant mirean al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului


Zilele trecute, Preasfinţitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului a împlinit frumoasa vârstă de 61 de ani de viaţă. În zi de sărbătoare, episcopul Iustin a prezidat şedinţa de constituire a Adunării Eparhiale pentru mandatul 2022-2026.

În cadrul ei, deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a fost desemnat reprezentant mirean al Episcopiei în Adunarea Naţională Bisericească.

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a participat la şedinţă în calitate de membru mirean titular.

În cadrul şedinţei de constituire s-au confirmat membrii aleşi (zece clerici şi douăzeci de mireni) ai Adunării Eparhiale, care s-au constituit în cinci comisii de lucru.

De asemenea, au fost aleşi membrii Consiliului Eparhial (trei clerici şi şase mireni) şi au fost desemnaţi cei trei membri (un cleric şi doi mireni) care vor reprezenta Episcopia Maramureşului şi Sătmarului în Adunarea Naţională Bisericească.

Cei doi membri mireni aleşi de către Adunarea Eparhială să reprezinte Episcopia în Adunarea Naţională Bisericească sunt deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, şi deputatul de Maramureş, Gabriel Zetea.

“Noi avem de apărat nişte valori naţionale, culturale, creştine care ne-au definit ca şi popor, ca şi ţinut al acestei ţări. Misiunea pe care am primit-o este una de mare responsabilitate şi nobilă şi mă onorează. Sunt convins că vom putea face multe lucruri bune pentru Maramureş şi Sătmar” – a declarat deputatul PNL, Adrian Cozma.

Abonează-te acum Online!
 1. Babacu a spus: 28 iunie 2022, ora 09:56

  Nu-i spun numele ca eu nu birfesc fara motiv, dar omul a fost numit pe functia de prim-adjunct al inspectorului şef, iar articolul a aparut in ianuarie 2022.

 2. c-block a spus: 28 iunie 2022, ora 09:45

  Asta mă gândesc în locul lui Tavi Petric care nu mai e valabil de ortodox ca să fie mirean de când nu mai e deputat. Bleah! Ce ne este cu ei şi ce ne este fără ei?!?!? Voi vedeţi ceva diferenţă? Că la beserică ştiu că le trebe deputat cu mandat valabil pentru că ……. Ştiţi şi voi de ce.

 3. unu a spus: 28 iunie 2022, ora 09:29

  spune numele apoi vedem daca e adevarat sau nu

 4. Babacu a spus: 28 iunie 2022, ora 09:26

  S-a mai invirtit de o functie… dar asteptam sa ne spuna daca e adevarat ca si-a folosit influenta pentru a-si pune un prieten pe functie de conducere in Politia Satu Mare. Noi nu stim daca e adevarat, dar lumea vorbeste.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517