Deputatul Adrian Cozma acuză PSD de “vrăjeală”

Scris de I. Z., 19 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Adrian Cozma

Preşedintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma a respins afirmaţia lui Paul Stănescu şi Marcel Ciolacu ca miniştrii performanţi să rămână în funcţie la rotaţia premierilor şi a precizat că liberalii vor respecta protocolul coaliţiei care prevede şi rocada miniştrilor la anumite portofolii.

„Vrăjeala aceasta pe care o aud de câteva zile de la PSD… de fapt pentru rotativă ne pregăteşte PSD că n-ar trebui să fie schimbări la Transporturi şi Finanţe. Eu vă asigur că PNL nu va ceda niciun moment şi cu siguranţă, la rotativă, conform protocolului, PNL va lua portofoliile. Aici nu există discuţii pe tema asta. PSD încearcă să facă cu mult tact o chestie, dar nu merge aşa. Îi anunţ în mod categoric pe cei de la PSD că nu vom ceda. Transporturile şi Finanţele revin PNL, să fie foarte clar”, a declarat Cozma B1TV.

Conform protocolului de guvernare, pe 25 mai 2023, ar urma să aibă loc rocada premierilor. Astfel, actualul premier Nicolae Ciucă (PNL) ar urma să demisioneze, iar funcţia să fie preluată de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Pe lângă rotaţia premierilor, protocolul prevede că PSD şi PNL urmează să facă schimb şi de o parte dintre ministere. PNL ar urma să preia un portofoliu de vicepremier, Ministerul Transporturilor, Ministerul Finanţelor şi şeful SGG, iar PSD va prelua Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Ministerul Justiţiei şi coordonarea Cancelariei Prim-ministrului.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 20 ianuarie 2023, ora 12:56

    Vrajeala faceti voi toti de cand sunteti acolo !!!. Incepand de la guvernul lui Orban Lajos ( PNL-USR-Plus- UDMR) ne-ati ” vrajit ” datoria externa de la 36 miliarde euro de la Dragnea mostenita , la peste 150 de miliarde euro acuma !. Totodata ne-ati ” vrajit” si pretul energiei electrice de la 0,26 lei de pe vremea lui Dragnea la 1,3 lei actual. Iar ” vrajeala” din economia actuala este ca si Adrian Cozma !!!.( o imbecilitate de ” vrajeala ” !!!). Meritati condamnare la moarte pt. innalta tradare si subminare a economiei nationale !. ( pt. incalcarea Art. 136 paragrafele 2, 3 si 4 din Constitutie !)

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517