Audienţe în direct cu eva laczko, invitaţi: Kovacs Emil, Koter Laszlo. Titlul emisiuni: Muveszbaratsagok: Koter es Kovacs (Prietenii între artişti: Koter şi Kovacs).(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Horia Adrian Ungur,Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Scandalul din justiţie versus scandalul din politică. (reluare) 02.30 Cultură,cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Pop.Titlul emisiunii: Munca-o modalitate de a rămâne tânăr. 03.40 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 05.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu eva laczko, invitaţi: Kovacs Emil, Koter Laszlo. Titlul emisiuni: Muveszbaratsagok: Koter es Kovacs (Prietenii între artişti: Koter şi Kovacs).(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Gaspar Gyorgy. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Gabriel Gorgan. Titlul emisiunii: Tineri în faţa provocărilor timpului actual. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Horia Adrian Ungur,Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Scandalul din justiţie versus scandalul din politică. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – rapor la 3650 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură cu Laczo Ev,invitat: Muzsnai Arpad.Titlul emisiuni: Paskandi-Dsida- Jakobffz napok. 15.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum învingem depresia? 16.25 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Ştefan Szilagyi. Titlul emisiunii: Fotbalul juvenil în atenţia ASJ şi ISJ. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Formaţia Clasic . 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gheorghe Cormoş, Ioan Tipu Sălăjanu. Titlul emisiunii: Scrisul sătmărean în context local şi naţional.(reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Info Studio cu Laczko Eva, invitaţi: Lochli Tunde, Kegyes David.Titlul emisiunii:Mosolyhaz – az orom oazisa(Casa Zânelor – oază de bucurii). 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 23.30 Ştiri

Deplasare de foc la Zakopane, pe glorioasa Wielka Krokiew!

Scris de Ionuţ Blăjean, 23 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Au mai rămas puţine zile până la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang (Coreea de Sud) însă până atunci mai avem două deplasări în Cupa Mondială la sărituri cu schiurile. După Campionatele Mondiale de zbor de la Obertstdorf (Germania), lumea săritorilor cu schiurile se mută la Zakopane (Polonia).

Zakopane este oraş din districtul Tatra, Voievodatul Polonia Mică, cu o populaţie de peste 27.000 de locuitori şi care se află în Sudul Poloniei. Acolo există o tambulină mare care îşi are începuturile din anul 1925. Însă a fost renovată şi mărită în anul 2017!

Ne aşteaptă un weekend de foc pe Wielka Krokiew, trambulina care va aduce în jur de 100.000 de spectatori în cele trei zile. Toate biletele s-au epuizat, fanii polonezi vor să fie alături de Kamil Stoch, să-l felicite pentru performanţa de la Turneul celor 4 Trambuline. Şi sigur, să-l poarte spre un nou succes în proba individuală, lucru ce l-ar menţine lider în clasamentul Cupei Mondiale. Menţionăm că Stoch este născut în Zakopane şi este oraşul în care locuieşte.

Totodată, fanii polonezi aşteaptă cu nerăbdare şi proba pe naţiuni unde Polonia porneşte favorită. Amintim că la ediţia de anul trecut, echipa Germaniei i-a depăşit pe Stoch, Kubacki, Kot şi Zyla cu doar 4,1 puncte.

Ce ne mai promite deplasarea de la Zakopane? Cu siguranţă un nou record de trambulină. După etapele din sezonul trecut, Wielka Krokiew a intrat în renovare. Punctul de construcţie a ajuns mai în faţă cu 5 metri, iar dimensiunea mai departe cu 6 metri. Aşa că recordul de 140,5 metri al lui „Harry Potter” nu mai are multe zile. Wielka Krokiew a devenit una dintre cele mai moderne trambuline din lume şi a obţinut „certificatul” FIS (Federaţia Internaţională de Schi) valabil până în anul 2022.

Sperăm că vremea ne va permite să avem trei zile de concurs de vis! Se anunţă uşoare precipitaţii şi puţin vânt la Zakopane, în weekend, iar temperatura nu va urca peste 2 grade Celsius.

Se aproximează că vor ajunge la Zakopane în jur de 80 de sportivi. Dar numărul exact îl vom cunoaşte vineri, puţin după ora 12:00, când este programată şedinţa tehnică.

Programul de la Zakopane:
• Vineri, 26 ianuarie: calificări, ora 19:00 (Eurosport 1 şi Eurosport HD)
• Sâmbătă, 27 ianuarie: etapă pe echipe, ora 17:00 (Eurosport 1 şi Eurosport HD)
• Duminică, 28 ianuarie: etapă individuală, ora 17:00 (Eurosport 1 şi Eurosport HD)

Date despre trambulină:
• Punct de construcţie:125 metri
• Dimensiune: 140 metri
• Record: 140,5 metri săriţi de elveţianul Simon Ammann la 23 ianuarie 2010. VIDEO

Arbitrii de la Zakopane:
• Thomas Schuhbeck (Germania)
• Nazym Nassyrov (Kazahstan)
• Jong-Seon Mun (Coreea de Sud)
• Ole Walseth (Norvegia)
• Pilch Marek (Polonia)

Top 5 Cupa Mondială
1. Kamil Stoch             773p
2. Richard Freitag           711p
3. Andreas Wellinger     585p
4. Daniel Andre Tande  565p
5. Stefan Kraft                 428p

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.