22.10.2019 00.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: 05.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Mihaela Grigorean. 06.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș.Titlul Emisiuni: 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Ionuț Blăjean, invitat: Attila Pelcz. Titlul emisiuni: Activitate bogată pentru clubul Judo Master Satu Mare. 10.50 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitați: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale. (reluare) 14.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Problematica mediului văzută de un important oficial. 16.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Maria Carmen Sas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Rodica Lohan. Titlul emisiuni: Tinerii și sănătatea mintală. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Defecțiune în rețeaua de iluminat public lângă un bloc de pe drumul Careiului

Scris de Cristina Bursuc, 08 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În numele locatarilor de pe strada Careiului nr. 28, bloc 8, din Satu Mare, un cetățean aduce în atenția factorilor responsabili din Primăria orașului reședință de județ următoarea sesizare:

„De un timp încoace, să tot fie vreo trei luni de zile, becul din rețeaua de iluminat public situat în dreptul băncilor care mărginesc micul părculeț, respectiv în apropiere de magazinul alimentar CBA, nu luminează deloc în timpul nopții, cu unele intermitențe.

Un timp, noi locatarii, am crezut că sunt defecțiuni în rețeaua de iluminat public, și am așteptat doar, doar va veni cineva să remedieze situația. Uneori, imaginația noastră mergea mai departe și ne bătea gândul că cineva se joacă cu noi, întrucât în unele seri becul ardea până la ora 23, sau 24, după care se stingea până spre dimineață, sau se stingea mai repede de ora 23, pentru ca după o oră să se reaprindă, și în cursul nopții să se stingă din nou.

Dat fiind că iluminatul public își are menirea lui binecunoscută, nu vrem să fim vitregiți de acest serviciu public. Astfel, facem apel la cei din Primărie să remedieze defecțiunea din sistem!”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.