20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Decanii de vârstă din Sănătate felicitaţi de Colegiile Medicilor

Scris de Mihaela Ghiţă, 17 decembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sfatul medicilor pensionari este totdeauna apreciat de cei mai tineri

Sfatul medicilor pensionari este totdeauna apreciat de cei mai tineri

Miercuri, 16 decembrie, la sediul Colegiului Medicilor Satu Mare a avut loc o întâlnire cu decanii de vârstă ai sănătăţii sătmărene.

De altfel, a devenit o tradiţie această reuniune de suflet a medicilor pentru finalul de an, moment care le dă ocazia să se revadă, să schimbe câteva impresii şi nu în ultimul rând să afle noutăţile din viaţa medicală locală.

Activitatea de ieri a reunit medici pensionari de diverse specialităţi, respectiv 23 de cadre din domeniul medicinei generale (medicină internă, medicină de familie, pneumologi, pediatri, cardiologi etc.) şi 4 medici stomatologi.  Le-au fost alături conducerile celor două organizaţii profesionale reprezentate de< dr. Călin Bumbuluţ – preşedintele Colegiului Medicilor Satu Mare, dr. Nicolae Bidilean – vicepreşedinte CM Satu Mare, dr. Cosmin Raţiu – preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti Satu Mare şi dr. Flaviu Simu – fost preşedinte al CMD Satu Mare.

Pentru început a luat cuvântul dr. Bumbuluţ care a subliniat nevoia de a păstra cu deosebită consideraţie contribuţia pe care şi-au adus-o medicii de-a lungul timpului, fiecare generaţie în parte, învăţăturile şi experienţa împărtăşită mai tinerilor colegi la preluarea ştafetei în tot ce presupune munca lor în folosul comunităţii. S-a arătat printre altele nevoia permanentă de a învăţa pentru a putea progresa, iar cum profesia de medic este un legământ făcut pe toată viaţa, sfatul medicilor mai în vârstă este oricând binevenit.

Tot cu acest prilej s-a pus în discuţie realizarea pe viitor a unui club destinat doctorilor pensionari pentru a le da posibilitatea de a se întâlni mai des.

Puteti citi continuarea in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf)

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.