14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

De Ziua Naţională, pe podurile din Satu Mare nu au fost montate steguleţe tricolore

Scris de I. Z., 03 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Duminică, 1 Decembrie, s-a sărbătorit Ziua Naţională a României. În municipiul Satu Mare s-au organizat cu acest prilej diverse manifestări, pornind de la parade, spectacole la Casa de Cultură, în Centrul Nou şi la Filarmonică, dar şi concerte în aer liber.

Un amănunt totuşi a fost uitat, montarea de steguleţe tricolore pe podurile din municipiu. Pe această temă am fost sunaţi de mai mulţi cetăţeni din Satu Mare, miraţi că acest lucru a fost omis.

„Locuri pentru steguleţe există pe fiecare stâlp de iluminat de pe cele două poduri, nu înţeleg de ce acum nu au fost puse. Pe vremuri erau câte un steguleţ tricolor şi altul al UE. Nici la intrările în oraş nu am văzut steaguri, doar în centru”, ne-a relatat un cititor.

Lipsa steagurilor a fost menţionată şi de către tenorul Marian Buzilă, care a interpretat mai multe cântece patriotice, duminică, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 03 decembrie 2019, ora 10:47

    Ipocrizia la unii romani nu are limita !. Doar asta a mai lipsit unora in rest nu au gasit nimica de reprosat primarului maghiar ! ( bate saua sa priceapa iapa…. ). Daca ar fi fost steaguri si pe poduri atunci erau nemultumiti ca de ce nu erau si pe blocuri, in copaci sau cimitire ca romanul gaseste intotdeauna de ce sa se leaga pt. ca el este un incapabil ca daca era capabil ar fi cumparat si pus el steagurile acolo unde si le dorea fara sa comenteze. Fara steaguri la vedere, multi romani nu stiu ca traiesc in Romania !. Asa ceva nu se poate, trebe vopsit si asfaltul in culorile steagului ca romanu-i prost si in lipsa nu stie in ce tara traieste. Trebuia vopsit si Somesul in culorile steagului romanesc ca sa afle si vecinii unguri ca romanii sarbatoresc poate aruncau ceva maruntis slugilor Europei…..Am ajuns sa fiu scarbit de mentalitatea primitiva ale unor romani cu gandire limitata incapabili de dezvoltare mintala care cauta doar nod in papura fara sa vada partea plina a paharului.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.