De ce tinerii au votat în număr mic în judeţul Satu Mare? | Informaţia Zilei

De ce tinerii au votat în număr mic în judeţul Satu Mare?

Scris de I. Z., 26 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În ziua alegerilor prezidenţiale am primit nenumărate mesaje în mediul online la diferite articole, sau update-uri. În ziua de 2 noiembrie am prezentat şi un grafic privind vârsta sătmărenilor care ajung în secţiile de votare din Satu Mare. La o actualizare am menţionat că tinerii cu vârsta între 18 şi 24 de ani nu prea votează în judeţul nostru.

O explicaţie ar fi şi faptul că mulţi dintre tinerii sătmăreni, fiind la facultate, au votat în alte judeţe pe listele suplimentare. Un mesaj pe care dorim să-l împărtăşim cu dumneavoastră îi aparţine lui Alexandru Man. Pentru că trebuie să-l vadă şi autorităţile locale sătmărene, să se gândească la acest aspect.

“Bună seara. Aş avea o întrebare în legătură cu un articol de al dumneavoastră în care se specifică faptul că tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 24 de ani nu prea votează în Satu Mare. Ce să facem dacă oraşul nostru drag nu ne oferă condiţii pentru a continua studiile la o facultate? Majoritatea tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 24 de ani, printre care sunt şi eu, nu ne permitem să pierdem timpul pe drum având în vedere că se apropie sesiunea, aşa că votăm în oraşele universitare. Mai bine aţi face presiuni asupra conducerii şi persoanelor abilitate pentru a înfiinţa un centru universitar puternic şi în Satu Mare. O zi frumoasă vă doresc!”, este mesajul lui Alexandru Man.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345