De ce nu vorbeşte vicepreşedintele CJ Satu Mare? | Informaţia Zilei

De ce nu vorbeşte vicepreşedintele CJ Satu Mare?

După alegerile locale din 2016, ziarul Informaţia Zilei titra pe prima pagină: VOCEA PNL SE VA AUZI MAI PUTERNIC îN PRIMĂRIA ŞI CJ SATU MARE.

Se pare că ziarul s-a înşelat. Ales în urma negocierilor PNL cu UDMR vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, Ioan Rus nu face declaraţii de presă, nu organizează conferinţe de presă, nu apare la televizor. Este, vorba poetului, mut ca o lebădă.

Cazul este unic. Poate că dacă s-ar căuta cu tot dinadinsul s-ar mai găsi vreun vicepreşedinte sau vreun viceprimar care să nu comunice absolut deloc. Cei care au de pierdut sunt locuitorii judeţului Satu Mare. Preşedintele CJ fiind de la UDMR, se crede că populaţia maghiară este ţinută la curent cu treburile din judeţ mai amănunţit decât populaţia românească. Lucrurile nu stau aşa. Domnul Pataki Csaba comunică la fel în ambele limbi, nu foarte mult faţă de fosta conducere a CJ.

Dar cine are de pierdut este chiar PNL. Cum ambele funcţii de vicepreşedinţi au fost alocate PNL, şi cum Alexandru Panea, un foarte bun comunicator, a decedat, s-a ajuns în situaţia ca partidul să nu benefizieze deloc de avantajul de a deţine o funcţie importantă la nivelul judeţului. Este problema PNL. Dincolo de beneficii şi avantaje ingnorate întrebarea care persită este: de ce nu vorbeşte deloc vicepreşedintele Consiliului Judeţean?

Dumneavoastră ce credeţi?

De ce nu vorbeşte vicepreşedintele CJ Satu Mare?

Abonează-te acum Online!
 1. Alex a spus: 03 iulie 2018, ora 20:50

  Macar de-ar vorbi toti politicienii tot atata. Sunt unii nerusinati dintre ei care se cearta ca si …era sa-i jignesc pe tigani…si nu oriunde ci chiar la usa Senatului. Chaplin nu scotea o vorba si ne captiva cu prezenta sa, dovada ca nu e nevoie neaparat de multe cuvinte ca sa transmiti ceva. Ba mai sunt si niste cucoane care cum isi deschid gura iti si creste tensiunea exponential. In cazul lor ciocul mic si urechile mari si nu invers.

 2. Gheorghe a spus: 29 iunie 2018, ora 10:13

  Poate domnul in cauza este surdo-mut si atunci
  este de inteles de ce nu vorbeste
  Incercati sa dialogati cu el prin semne sau prin morse

 3. Aurel a spus: 29 iunie 2018, ora 10:02

  Cine este acest om, pare inventat pt ca eu urmaresc
  din Canada activitatea din SM si n-am auzit de el
  Este o gluma?

 4. Any a spus: 28 iunie 2018, ora 22:53

  Domnul Rus este un om de treaba.
  Se mai enerveaza citeodata, dar de cele mai multe ori are dreptate.
  Eu il vad presedinte dupa alegerile din 2020.

 5. Mircea a spus: 28 iunie 2018, ora 22:34

  Nu stie ca este sef nu subaltern a presedintelui. In Consiliu vorbeste foarte urit cu salariatii. Pentru pnl este un inutil

 6. Dac Bulibas a spus: 28 iunie 2018, ora 20:09

  De ce nu-l intrebati pe El ?…, Poate nu stie sa vorbeasca si nu vrea sa se faca de ras. Personal nu-l cunosc ca urmare habar nu am. Intrebare stupida , lipsita de sens….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345