De 1 Decembrie, o profesoară de la CN Mihai Eminescu a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Scris de I. Z., 01 decembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat o serie de decrete de decorare.

Astfel, în semn de apreciere pentru rezultatele deosebite avute de-a lungul timpului, pentru excelenţa cu care a asigurat un act medical de înaltă calificare şi dăruire, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Ofiţer domnului profesor universitar doctor Constantinoiu Silviu, medic, Spitalul Clinic Sf. Maria din Bucureşti.

De asemenea, în semn de apreciere pentru contribuţia importantă în practica medicală, pentru priceperea, grija şi devotamentul arătate în îngrijirea bolnavilor, Preşedintele României a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler doamnei profesor universitar doctor Coliţă Anca, medic, manager general, Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti; domnului profesor universitar doctor Vinereanu Dragoş, medic, Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti; doamnei profesor universitar doctor Tănase Alina Daniela, medic, director medical al Institutului Clinic Fundeni din Bucureşti; domnului profesor doctor Youssef Tammam, medic, Republica Italiană; domnului profesor doctor Frigiola Alessandro, medic, Republica Italiană; domnului Lazany Gabriel, economist, manager, Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud; domnului Poiană Constantin, economist, manager, Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuşi, judeţul Bacău.

Totodată, în semn de apreciere pentru profesionalismul şi dăruirea puse în slujba actului educaţional, contribuind în mod exemplar la formarea intelectuală şi civică a tinerelor generaţii, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul pentru Învăţământ” în grad de Cavaler domnului Bita Ioan, profesor de limba franceză, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Iaşi; doamnei Cozma Georgeta Ileana, profesor de limba şi literatura română, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Satu Mare; doamnei Croitoru Daniela-Ramona, profesor de istorie, Liceul „Ştefan Procopiu” din Vaslui; domnului Dudău Alexandru Cristian, director şi profesor de limba latină, Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai” din Cluj-Napoca; domnului Huber Ştefan, profesor de fizică, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” din Cluj-Napoca; doamnei Pătrăşcoiu Adnana Mihaela, profesor de limba franceză, Şcoala Gimnazială „Sfântu Gheorghe” din Tulcea; domnului Pracsiu Dan, profesor de informatică, Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” din Vaslui; domnului Roşan Adrian Marian, profesor universitar doctor, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Departamentul de Psihopedagogie Specială, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

VIDEO:

Abonează-te acum Online!
  1. locuitor a spus: 05 decembrie 2022, ora 18:42

    Du-te şi te caută! Nu mai polua pe-aici.
    si ce nickname ti-ai luat că-i faci de râs şi pe supuşii tăi

  2. Dac Bulibas a spus: 02 decembrie 2022, ora 12:16

    Este rusinos sa accepti o decoratiune din partea unui mincinos si fraudulos !. Impostorul asta de presedinte al vostru pe care l-ati ales a fost cel care a retras decoratia de la Symbolul Revolutiei din 1989 Tokes Laszlo fara de care NU ar fi ajuns presedinte niciodata !. Fatarnicul asta de presedinte al vostru de cate ori a fost la Cernauti ( Ucraina ) sau Voivodina respectiv, Valea Timocului (din Serbia ) ca sa se intalneasca cu comunitatea romaneasca din aceste regiuni ???.( Presedinta Ungariei Novak Katalin acum la reantoarcerea de la Kiev dupa intalnirea cu Zelensky a facut o oprire in regiunea locuita de maghiari din Ucraina pt. a se intalni cu acestia !!!) . Porcul de Bogdan Aurescu in cinstea zilei de 1 Decembrie 2022 vrea sa-i deposedeze pe moldoveni si de limba moldoveneasca !….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517