13.11.2019 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burelea, Ioan Pop, Beniemin Urs,Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: De ce refuză Klaus Iohannis dezbaterea cu Viorica Dăncilă? (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Nagy Szabolcs. Titlul emisiunii: Am câştigat sau am pierdut, respectiv, în fond de ce am votat? (reluare) 04.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 04.45 Info Studio(limba maghiară) cu Eva Laczko, invitat: Boros Zoltan. Titlul emisiunii: Să face cunoştinţă cu Hunguest Erkel din Gyula. 05.30 Conversaţii Nocturne invitat: George Vulturescu. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burelea, Ioan Pop, Beniemin Urs,Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: De ce refuză Klaus Iohannis dezbaterea cu Viorica Dăncilă? (reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Spectacol aniversar Ana Holdiş Pop. 11.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Cum interpretăm o icoană? 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Nagy Szabolcs. Titlul emisiunii: Am câştigat sau am pierdut, respectiv, în fond de ce am votat? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burelea, Ioan Pop, Beniemin Urs,Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: De ce refuză Klaus Iohannis dezbaterea cu Viorica Dăncilă? (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul emisiunii: Vânatul un bun naţional. 17.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Vrei să ai dreptate sau vrei să fii fericită? 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Daniela Ciută, preşedinte ASTRA Carei, invitată duminică la Informaţia TV

Scris de Mihai Sălceanu, 16 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Daniela Ciută, preşedinte ASTRA Carei, este invitata emisiunii „În Slujba Comunităţii” de duminică, 16 iunie, transmisă de la orele 13.00 şi 20.00 la Informaţia TV.

Daniela Ciută este cea care a reactivat în septembrie 2014 Despărţământul „Aurel Coza” Carei al Asociaţiunii Transilvane pentru Literatura Română şi Cultura Poporului Român (ASTRA), la 66 de ani de la desfiinţarea sa din 1948. De atunci organizează diverse manifestări patriotice, lansări de carte sau comemorări ale personalităţilor careiene.

În octombrie 2017, la Carei a fost organizată pentru prima dată în istorie Adunarea Generală ASTRA, un eveniment de 3 zile cu participare internaţională. În cadrul emisiunii, Daniela Ciută rememorează cele mai importante activităţi, rolul unei asociaţii, importanţa sa în contextul actual. Totodată, un subiect discutat a fost şi cel al conflictului de la Cimitirul Internaţional din Valea Uzului, judeţul Harghita.

Daniela Ciută alături de alţi 6 careieni, a fost prezentă la manifestările de acolo din 6 iunie, fapt relatat şi în cotidianul Informaţia Zilei. Aşadar duminică, de Rusalii, sunteţi invitaţi să urmăriţi o lecţie de patriotism şi suflet românesc.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.