Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Felicia Hrihorişan, Alina Perşa. Titlul emisiunii: Partea întunecată a internetului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime comise între membrii ai familiei 03.33 Nicolae Mureşan, un veteran al festivalului Oţeloaia 04.34 Caii sătmăreni de performanţă 05.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru mediu la final 05.52 Info studio, cu Eva Laczko, invitaţi Tiberiu Koczinger, Dohi Trepszker Zsofia. Titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Tiberiu Vălean, Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Manifestări împotriva avortului la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Festivalul datinilor şi obiceiurilor de iarnă 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.32 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga. Titlul emisiunii: Relaţia dintre medicul de familie şi pacient 14.08 Teleshopping 14.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 15.25 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Radu Iancu. Titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.32 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Dorle Ghiriti, Paula Fedorca. Titlul emisiunii: Orientarea şcolară pentru elevii din ciclu gimnazial 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină,invitat Ionuţ Bujor. Titlul emisiunii: Mai aveţi curajul să circulaţi cu autobusele vechi ale Transurbanului? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Gaz Metan Mediaş 22.30 Concert Youth on Stage 23.30 Ştiri

Daniel Dragomir, acuzaţii grave la adresa lui Coldea

Scris de Mioara Maxim, 30 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Daniel Dragomir, locotenent-colonel SRI în rezervă, lansează acuzaţii în cadrul audierii în comisia parlamentară de anchetă pentru alegerile din 2009. Dragomir susţine că fostul şef operativ al SRI, generalul Florian Coldea, a încălcat legea prin prezenţa în seara alegerile din 2009 acasă la Gabriel Oprea.

„Prezenţa domnului Coldea la acea intalnire incalca dispozitiile legale. In legea 80 privind statutul cadrelor militare exista articolul 28, care interzice cadrelor militare sa desfasoare, prin orice mijloace, activitati in favoarea partidelor, interzice participarea la mitinguri, demonstatii si intalniri cu caracter politic.

Intalnirea de la Gabriel Oprea a fost una politica, nu de siguranta nationala. Orice ofiter din cadrul SRI, in momentul in care desfasoara activitati care tin de fisa postului, este obligat sa raporteze. Acest raport trebuie documentat. Acest lucru este valabil si pentru fostul prim-adjunct care ar fi trebuit sa raporteze nu numai directorului SRI, ci si sefului CSAT.

Fiecare ofiter care pariticipa la intruniri cu oameni politici este obligat sa raporteze. Ar trebui sa existe o raportare cu privire la ce s-a discutat la acea intalnire, care ar fi trebuit raportata sefului CSAT din acel moment”, a declarat Dragomir, potrivit stiripesurse.

Potrivit lui Dragomir, Florian Coldea primea în timp real informări, în timpul întâlniri, despre persoane din PSD: unde se află, în compania cui şi ce vorbesc.

Miza lui Florian Coldea era una personală, mai susţine Dragomir, pentru că „fusese amenintat cu numirea ca atasat diplomatic la Ambasada Romaniei din Sudan”. „Mi-a confirmat aceste presiuni. La discutii a fost prezenta si o alta persoana”, a mai precizat Dragomir.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.