18.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 01.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 02.35 Ne cheamă natura 03.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 04.20 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 05.20 Cultură, Fior de Zatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Perspective de dezvoltare a comunelor din zona metropolitană. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 09.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 09.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.30 Teleshopping 14.55 Cultură, cu Vera Pop,invitat: Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 16.15 Cultură, Fior de Zatmar 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan.

Daniel Dragomir, acuzaţii grave la adresa lui Coldea

Scris de Mioara Maxim, 30 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Daniel Dragomir, locotenent-colonel SRI în rezervă, lansează acuzaţii în cadrul audierii în comisia parlamentară de anchetă pentru alegerile din 2009. Dragomir susţine că fostul şef operativ al SRI, generalul Florian Coldea, a încălcat legea prin prezenţa în seara alegerile din 2009 acasă la Gabriel Oprea.

„Prezenţa domnului Coldea la acea intalnire incalca dispozitiile legale. In legea 80 privind statutul cadrelor militare exista articolul 28, care interzice cadrelor militare sa desfasoare, prin orice mijloace, activitati in favoarea partidelor, interzice participarea la mitinguri, demonstatii si intalniri cu caracter politic.

Intalnirea de la Gabriel Oprea a fost una politica, nu de siguranta nationala. Orice ofiter din cadrul SRI, in momentul in care desfasoara activitati care tin de fisa postului, este obligat sa raporteze. Acest raport trebuie documentat. Acest lucru este valabil si pentru fostul prim-adjunct care ar fi trebuit sa raporteze nu numai directorului SRI, ci si sefului CSAT.

Fiecare ofiter care pariticipa la intruniri cu oameni politici este obligat sa raporteze. Ar trebui sa existe o raportare cu privire la ce s-a discutat la acea intalnire, care ar fi trebuit raportata sefului CSAT din acel moment”, a declarat Dragomir, potrivit stiripesurse.

Potrivit lui Dragomir, Florian Coldea primea în timp real informări, în timpul întâlniri, despre persoane din PSD: unde se află, în compania cui şi ce vorbesc.

Miza lui Florian Coldea era una personală, mai susţine Dragomir, pentru că „fusese amenintat cu numirea ca atasat diplomatic la Ambasada Romaniei din Sudan”. „Mi-a confirmat aceste presiuni. La discutii a fost prezenta si o alta persoana”, a mai precizat Dragomir.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.