Daniel Ciobanu cântă cu Royal Philharmonic Orchestra | Informaţia Zilei

Daniel Ciobanu cântă cu Royal Philharmonic Orchestra

Scris de Vasile Andreica, 13 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Pianistul Daniel Ciobanu cântă şi astăzi, 13 februarie 2020, în compania Royal Philharmonic Orchestra, după ce a colaborat cu muzicienii londonezi în cadrul unui concert ce a avut loc în 9 februarie în Northampton. În seara aceasta Daniel Ciobanu interpretează din nou partitura solistică a Rapsodiei pe o temă de Paganini de Serghei Rahmaninov, de data aceasta la Primăria din oraşul britanic Hull. Muzicianul român colaborează cu dirijorul Kerem Hassan. În aceeaşi seară orchestra cântă şi opusuri de Zoltan Kodaly şi Antonin Dvorak.

Luna februarie a anului 2020 este importantă pentru cariera lui Daniel Ciobanu – el debutează curând şi cu Orchestra Gewandhaus din Leipzig, unde concertează în serile de 20, 21 şi 23 feburarie sub bagheta dirijorului Omer Meir Wellber. De data aceasta pianistul va cânta împreună cu alţi muzicieni Concertul pentru vioară, pian şi coarde în re minor de Felix Mendelssohn.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517