19.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Scandalul preşedinte – guvern continuă.(reluare) 01.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 02.40 Cultură 03.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ioan Drăgan. Titlul emisiunii: Cu ce probleme se confruntăprofesorii din judeţul Satu Mare. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Scandalul preşedinte – guvern continuă.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 14.30 Teleshopping 14.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 15.40 Zone Folclorice 16.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Gheorghe Popdan. Titlul emisiunii: Sportul şcolar eminescian în 2018 şi 2019. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură

Daniel Buda este confirmat pe lista PNL pentru alegerile din mai

Scris de Vasile Andreica, 04 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că lista partidului pentru alegerile europarlamentare va fi stabilită în jurul datei de 15 februarie şi că nu pot exista nemulţumiri în cadrul formaţiunii atât timp cât lista nu este decisă. El a refuzat să spună dacă pe această listă se va regăsi Crin Antonescu.

Lui Orban i s-a amintit că există nemulţumiri legate de această listă, liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, cerând conducerii partidului democratizarea deciziei asupra listei de candidaţi la europarlamentare, precizând că nu este un secret faptul că PNL este în dificultate cu privire la lista de candidaţi deoarece are prea mulţi oameni valoroşi. Liderul PNL spune că nu trebuie să existe nemulţumiri atât timp cât lista nu a fost decisă.

“Nu poate exista nicio nemulţumire atâta timp cât lista nu este decisă. Repet, nu poate exista nicio nemulţumire legată de această listă pentru că această listă nu este încă votată în organismele statutare şi nu este stabilită”, a spus Orban.

Întrebat dacă există nişte candidaţi favoriţi, liderul PNL a răspuns: “Domnul Daniel Buda va fi pe un loc cât se poate de bun, ca o recunoaştere a forţei funcţiei, a forţei Regiunii Nord-Vest şi mai ales ca urmare a activităţii sale laborioase la nivelul Parlamentului European cu rezultate extrem de evidente pentru orice om care vrea să vadă activitatea domniei sale”.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 04 februarie 2019, ora 15:00

    Doar CACARAU (Crin Antonescu) mai lipseste de pe lista ca bufoniada sa fie deplina.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.