Dăncilă: Nu vreau sa îl judec pe Dragnea, dar vrea să schimb modul de lucru | Informaţia Zilei

Dăncilă: Nu vreau sa îl judec pe Dragnea, dar vrea să schimb modul de lucru

Biroul Permanent Naţional al PSD s-a reunit, luni, la sediul din Kiseleff, unde au discutat despre pregătirea Congresului extraordinar, moţiunea de cenzură.

După şedinţa BPN, premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu vrea să facă o evaluare a conducerii lui Liviu Dragnea, dar viitorul preşedinte trebuie să fie unul deschis, care să ia deciziile împreună cu colegii din partid şi nu unul care să decidă singur.

” Nu am vorbit despre candidaturi la şefia partidului, dar sper să avem mai mulţi candidaţi pentru că nu e bine să avem un candidat unic şi cei care vor să candideze să facă acest lucru. Să fie un om echilibrat, să adune în jurul lui, să aibă răbdare să îşi asculte colegii, să se consulte cu forurile statutare din partid, decizia nu trebuie să o ia preşedintele, pentru că decizia, dacă e bună toţi să se bucure de acest lcuru, dacă nu, toţi să îşi asume”, a declarat Viorica Dăncilă, citată de Mediafax.

Legat de conducerea partidului, Dăncilă spune că trebuie să fie una colectivă.

„Un preşedinte PSD trebuie să fie pro-european, ataşat valorilor europene. Un preşedinte PSD trebuie să fie un om care să genereze un val de credibilitate, în primul rând între colegi. Să fie hotărât, să nu se sperie la primul obstacol”.

Întrebată dacă aceste criterii invocate nu vin în opoziţie cu tot ce a reprezentat Liviu Dragnea la conducerea partidului, Dăncilă a declarat: „Nu aş vrea să îl judec pe Dragnea, dar să schimb modul de lucru, decizia nu trebuie luată de un om. Să avem răbdarea să îi ascultăm pe toţi”.

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 11 iunie 2019, ora 06:40

    Pentru pesedisti: stiati ca idolul vostru Liviu Puscarie a ajuns studiu de caz pentru studentii de la facultatile de psihologie si psihiatrie? Cu ce v-a fermecat el? Cu pensii si salarii de bugetari? Acum vi le cere inapoi!
    PSD continua sa scada in preferintele electoratului, deja a ajuns pe la 19%. Inca un pic si ajunge la 9%, ideal ar fi sa ajunga la 0,9%.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345