Dăncilă, despre plângerea penală depusă de Ludovic Orban | Informaţia Zilei

Dăncilă, despre plângerea penală depusă de Ludovic Orban

Referitor la plângerea penală făcută de liderul PNL, Ludovic Orban, pentru înaltă trădare, premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că i-a fost greu să accepte şi să înţeleagă.

„A fost greu de acceptat pentru mine, a fost greu să accept că poţi să alături un act diplomatic cu un act de înaltă trădare. Este greu de înţeles această acţiune a domnului Orban, mai ales că acest lucru nu mă vizează doar pe mine, ci toată ţara, pentru că avem un parteneriat strategic. Nu mă aşteptam la asta. Sunt nevinovată, dar pentru a obţine un beneficiu personal, un lucru care a crezut că-l avantajează, un om a putut să ducă în derizoriu un lucru aşa important, cum este parteneriatul cu Israelul”, a declarat prim-ministrul Viorica Dăncilă la Antena 3, citată de Mediafax.

Pe 3 iulie, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost audiat vreme de mai bine de o oră. Acesta a spus la ieşirea din sediul DIICOT că nu poate da detalii, însă a precizat că plângerea depusă de el împotriva premierului Dăncilă arată că nu poate sta cu mâinile în sân când un „clan toxic” îşi bate joc de ţară.

În urmă cu câteva luni Executivul a anunţat intenţia de a muta ambasada României din Israel. Ulterior, liderul PNL, Ludovic Orban, a făcut o plângere penală, în care i-a acuzat pe Liviu Dragnea şi pe premierul Viorica Dăncilă de „difuzarea de informaţii cu caracter secret, uzurparea de funcţie şi refuzul de informare a Preşedintelui României” în cazul memorandumului MAE privind mutarea ambasadei Israelului.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345