Dăncilă declară că se pregăteşte un nou 10 august pentru dărâmarea guvernului | Informaţia Zilei

Dăncilă declară că se pregăteşte un nou 10 august pentru dărâmarea guvernului

Viorica Dancilă

Viorica Dancilă

Premierul Viorica Dăncilă i-a avertizat pe social decomcraţi că se pregăteşte un nou 10 august. În cadrul şedinţei CEX de luni, preşedintele PSD Viorica Dăncilă le-a reproşat că nu au reacţii publice cu privire la tragedia de la Caracal, avertizându-i că s-ar putea pregăti un nou 10 august sau s-ar dori un nou protest ca după tragedia de la Colectiv.

Surse din cadrul PSD au precizat că în cadrul CEX-ului, premierul a repetat că se pregăteşte un nou 10 august şi că se doreşte un nou Colectiv, în sesnul consecinţelor. Cu alte cuvinte, Dăncilă se teme că din cauza presiunilor publice ar putea pierde guvernarea.

În şedinţa CEX de luni seara au fost şi câteva intervenţii. Unii lideri din teritoriu i-au spus Vioricăi Dăncilă că ar fi vrut să intervină dar că aceasta a cerut să nu se politizeze subiectul.

De asemenea, social democraţii n-au înţeles de ce preşedintele PSD Viorica Dăncilă nu a făcut declaraţii la finalul şedinţei de luni. Trebuie precizat, că premierul Viorica Dăncilă n-a făcut declaraţii nici la sosirea la sediul partidului şi nici la plecare. De asemenea, în şedinţa de luni s-a discutat şi despre rectificarea bugetară şi a fost stabilită data congresului.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517