20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Dăncilă declară că se pregăteşte un nou 10 august pentru dărâmarea guvernului

Viorica Dancilă

Viorica Dancilă

Premierul Viorica Dăncilă i-a avertizat pe social decomcraţi că se pregăteşte un nou 10 august. În cadrul şedinţei CEX de luni, preşedintele PSD Viorica Dăncilă le-a reproşat că nu au reacţii publice cu privire la tragedia de la Caracal, avertizându-i că s-ar putea pregăti un nou 10 august sau s-ar dori un nou protest ca după tragedia de la Colectiv.

Surse din cadrul PSD au precizat că în cadrul CEX-ului, premierul a repetat că se pregăteşte un nou 10 august şi că se doreşte un nou Colectiv, în sesnul consecinţelor. Cu alte cuvinte, Dăncilă se teme că din cauza presiunilor publice ar putea pierde guvernarea.

În şedinţa CEX de luni seara au fost şi câteva intervenţii. Unii lideri din teritoriu i-au spus Vioricăi Dăncilă că ar fi vrut să intervină dar că aceasta a cerut să nu se politizeze subiectul.

De asemenea, social democraţii n-au înţeles de ce preşedintele PSD Viorica Dăncilă nu a făcut declaraţii la finalul şedinţei de luni. Trebuie precizat, că premierul Viorica Dăncilă n-a făcut declaraţii nici la sosirea la sediul partidului şi nici la plecare. De asemenea, în şedinţa de luni s-a discutat şi despre rectificarea bugetară şi a fost stabilită data congresului.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.