Dăncilă a fost luată la rost în campanie pentru că nu ştie bine limba engleză | Informaţia Zilei

Dăncilă a fost luată la rost în campanie pentru că nu ştie bine limba engleză

Scris de Vasile Andreica, 03 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată duminică, la Focşani, cum va reprezenta România în plan extern în calitate de preşedinte, în condiţiile în care nu ştie nicio limbă străină şi nici cu limba română nu se prea descurcă, replica sa fiind: ”Să jigneşti este atributul oamenilor slabi”.

”Ştiţi că, unul dintre atributele unui preşedinte este reprezentarea externă. Dumneavoastră cum credeţi că o să vă descurcaţi în condiţiile în care nu ştiţi nicio limbă străină şi nici cu limba română nu prea vă descurcaţi?” a fost întrebată Dăncilă. La rândul său, premierul a răspuns: ”Să jigneşti este atributul oamenilor slabi… Al oamenilor slabi care nu au argumente”.

Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată şi la Timişoara de ce nu se descurcă în limba engleză, aceasta răspunzând că trebuie să fim mândri că suntem români: ”Eu sunt un pro-european convins, am fost europarlamentar 9 ani de zile, liderul delegaţiei europarlamentarilor, dar de fiecare dată mi-am susţinut ţara şi am obţinut rezultate. Faptul că vorbim bine sau mai puţin bine o anumită limbă străină… eu cred că este relevant. Dar mai relevant pentru români este ceea ce faci pentru ei şi cu câtă demnitate îţi reprezinţi ţara”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517