08.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 03.30 Portret de artist 04.40 Concert la Filarmonica Dinu Lipati din Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 09.35 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între necesitate şi realitate.. 10.25 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: De ce facem sacrificii? 11.05 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Arta de a dărui. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 15.37 Teleshopping 15.55 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, Eugenia Sabou (reluare)

Dan Barna a generat noi tensiuni în USR

Scris de I. Z., 15 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Noi tensiuni în USR, după ce preşedintele partidului, Dan Barna, ar fi încercat să îl propună pe Cristian Ghinea în conducerea Alianţei care pregăteşte campania pentru locale şi parlamentare.

Membrii USR îi reproşează preşedintelui partidului că a mers cu nişte propuneri de persoane pentru conducerea executivă pe care nu le-a discutat decât cu cei din echipa lui din Biroul Naţional.

Membrii care nu sunt în acord cu preşedintele partidului au reuşit să includă în protocolul Alianţei USR-PLUS un amendament prin care deciziile sunt luate cu două treimi din numărul total de membri ai fiecărei formaţiuni, iar demersul lui Dan Barna a fost blocat.

În reuniunea de luni a conducerii celor două partide, liderii Alianţei USR-PLUS vor discuta cu reprezentanţii PNL pentru desemnarea unui candidat comun la alegerile locale de anul acesta, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Alianţei, Ionuţ Moşteanu.

Dacian Cioloş le-a propus liberalilor şi PMP să decidă un candidat comun la Primăria Capitalei, însă premierul Orban a anunţat că PNL va avea un candidat propriu în cursa pentru Primăria Capitalei.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 16 ianuarie 2020, ora 13:51

    Nimic iesit din comun, USR-ul e tot timpul plin de tensiuni pe care si le fabrica singuri ca doar asa se simt bine ca in rest nu-s capabili de nimic decat doar de slogane formate din maxim doua cuvinte usor de retinut pt. toti prostii care-i voteaza !. La guvernare nu doresc pt. ca sunt niste incapabili , doar banii/salariile din politica le trebe dar fara sa aiba responsabilitate.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.