00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Tiberiu Markos, Alexandru Horvat, Adelin Ghiarfaş . Titlul emisiunii: Iohannis cere vot anticipat şi prin corespondenţă. (reluare) 01.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Ciută. Titlul emisiuni: Daniela Ciută – raport la 1720 de zile. 03.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Constantin Lohan. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între realitate şi necesitate. 04.00 Concert simfonic la Filarmonica „Dinu Lipatti” 05.30 Cultură, Comemorare de ziua eroilor la Gerăuşa. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Avram. Titlul emisiuni: Expoziţia de cai şi competiţia de atelaje se impune ca o tradiţie.(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiuni: Cum îl putem cunoaşte pe Dumnezeu? 10.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Tiberiu Markos, Alexandru Horvat, Adelin Ghiarfaş . Titlul emisiunii: Iohannis cere vot anticipat şi prin corespondenţă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Petrică Mureşan. 15.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Constantin Lohan. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între realitate şi necesitate. 16.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Petrică Mureşan. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Ciută. Titlul emisiuni: Daniela Ciută – raport la 1720 de zile. 20.06.2019

Dacian Nastai face parte din staff-ul lui Teja de la FCSB

Scris de Constantin Demian, 09 ianuarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Mihai Teja, noul antrenor al FCSB-lui şi-a anunţat ieri staff-ul cu care va lucra pe parcursul sezonului 2019. Astfel, antrenor secund a fost instalat Virgil Andronescu, un tehnician care a mai lucrat la Sportul Studenţesc, la Viitorul Domneşti şi CFR Cluj II, în timp ce antrenor cu portarii va fi Marian Popa, fost apărător al buturilor echipelor FC Naţional şi Poli Timişoara. Preparator fizic a fost reinstalat Marian Lupu în timp ce analist video este… sătmăreanul Dacian Nastai.

Pare oarecum surprinzătoare noua postură a lui Dacian Nastai. Dar din activitatea pe care a avut-o la Satu Mare, ştim că Dacian era mereu pe “teren” pentru a urmări, a filma, a evalua diverşi tineri jucători. Aşa că această postură nu-i este străină fostului antrenor de la LPS. Până la ora la care scriem aceste rânduri nu am reuşit să-l contactăm pe Dacian Nastai pentru a ne oferi o declaraţie.

Vă reamintim că Dacian Nastai a ajuns în luna sepetmbrie a anului trecut la echipa de juniori U17 a FCSB-lui ocupându-se în acelaşi timp şi de pregătirile celei de a doua echipe a grupării patronate de Gigi Becali.

În ce priveşte programul de pregătire al primei echipe, ştim că  lotul lui FCSB va pleca în Spania, la Costa del Sol pe 10 ianuarie. Roş-albaştrii vor disputa trei meciuri amicale în Spania, cu FC Luzerna (17 ianuarie), Shanghai Greenland Shenhua (20 ianuarie) şi Dinamo Kiev (23 ianuarie).

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.