19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

Dacă Olimpia îşi încetează activitatea, 7 antrenori şi 104 copii şi juniori ajung pe drumuri

Scris de Constantin Demian, 29 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

De câteva zile am lăsat deoparte subiectul atât de fierbinte al Olimpiei Satu Mare. Dar revenim acum, în antepenultima zi a anului 2017. Dar nu vom vorbi despre prima echipă, ci vă vom prezenta situaţia mai mult decât delicată a echipelor de copii şi juniori.

Aceste echipe, 6 la număr, sunt ameninţate cu dispariţia în urma retragerii finanţării clubului de către unele instituţii care asigurau până acum banii necesari funcţionării clubului. Pentru că mai mult decât probabila retragere, sau excludere de către FRF, a Olimpiei din Liga 2 va duce automat la desfiinţarea echipelor de juniori. Cel puţin a celor de juniori A (U19) şi B (U17), care activează în campionatele organizate de FRF. Echipele de juniori sub 15 ani care activează în competiţiile organizate de AJF Satu Mare ar putea, totuşi, să-şi continue activitatea.

Dar şi aici sunt multe semne de întrebare legate de viitor în condiţiile în care antrenorii sunt neplătiţi de mai mult de 8 luni, iar accesul la terenurile de joc şi de antrenament va fi practic imposibil.

Dar haideţi să vă prezentăm lista echipelor de juniori aleOlimpiei, antrenorii şi numărul de jucători de la fiecare grupă de vârstă.

– Juniori A, U19: locul 2 în seria a 9-a din campionatul organizat de FRF, lot alcătuit din 24 de jucători, antrenor Mircea Bolba.

– Juniori B, U17: locul 6 în seria a 9-a din campionatul organizat de FRF, lot alcătuit din 18 jucători, antrenori Tiberiu Csik şi Levente Paul.

– Juniori C, U15: participă la campionatul judeţean organizat de AJF, lot alcătuit din 17 jucători, antrenor Cristi Popa.

– Juniori D, U13: participă la campionatul judeţean organizat de AJF, lot alcătuit din 21 de jucători, antrenori Cristi Popa şi Bogdan Ardelean.

– Juniori E, U11: participă la campionatul organizat de AJF, lot alcătuit din 12 jucători, antrenor Nelu Donca.

– Grupa de iniţiere, 2010, 2011, 12 jucători, antrenor Lulu Dragomir.

La o socoteală simplă rezultă un număr de 104 jucători şi 7 antrenori. Jucători şi antrenori care, aşa, dintr-un condei, pe motive care nu stau în picioare, sunt trimişi la plimbare. Sau, mai bine zis, li se refuză tinerilor sătmăreni dreptul de a face sport (egal sănătate), în mod organizat.

Iar ca o concluzie putem spune, fără putinţă de tăgadă, că viitorul fotbalului sătmărean n-arată bine! Ba dimpotrivă!

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 30 decembrie 2017, ora 12:58

    Multumita UDMRaiului satamarean….. poate si ca recompensa pt. tigania cu privire la redenumirea stadionului Olimpia in Daniel Prodan. Felicitari UDMR !!!. Infiintati echipa Daniel Prodan si sustineti-l din banii acestuia !. Olimpia a murit odata cu redenumirea stadionului !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.