Cvartetul Transilvan poate fi ascultat la Cluj-Napoca

Scris de Vasile Andreica, 12 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În programul de astăzi, 12 decembrie 2017, al Filarmonicii „Transilvania” din Cluj Napoca este înscris un recital susţinut de Cvartetul Transilvan. Violoniştii Gabriel Croitoru, Nicuşor Silaghi, violistul Marius Suărăşan şi violoncelistul Vasile Jucan pot fi ascultaţi de la ora 19.00 la Sala Studio a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din localitate.

Cei patru instrumentişti au pregătit pentru această întâlnire cu publicul Cvartetul de coarde în re minor, op. 103, Hob.III:83 din creaţia lui Joseph Haydn, Divertismentul pentru cvartet de coarde în Re major, KV 136 de Wolfgang Amadeus Mozart, un opus de Ludwig van Beethoven – Cvartetul de coarde în La major, op. 18 nr. 5, dar şi Meditaţie din opera Thaïs a lui Jules Massenet şi piesa Colinde, colinde…scrisă de Mugurel Scutăreanu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517