Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Cupa AJF la juniori, prima competiţie fotbalistică a anului 2018

Scris de Constantin Demian, 03 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Startul se dă azi, la ora 13:00, la sala mare a LPS

În organizarea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare, în primele zile ale anului 2018 va avea loc un turneu de fotbal în sală. “Cupa AJF 2018” este organizată pentru juniori, pentru jucători născuţi în 1999 sau mai tineri. La turneu s-au înscris un număr de 28 de echipe care activează în competiţiile de juniori organizate de AJF Satu Mare. Cele 28 de echipe au fost repartizate în 7 grupe a câte 4 echipe.

Startul este prevăzut pentru data de 3 ianuarie 2018, la ora 13:00. Meciul inaugural se va juca între Someşul Oar şi Atletic Craidorolţ. Finala este programată să se joace sâmbătă 6 ianuarie în jurul orei 16:30.
Alăturat vă prezentăm regulamentul competiţiei aşa cum a fost comunicat de AJF Satu Mare.

1.Au drept de participare jucători născuţi în anul 1999 şi/ sau mai tineriş
2.Durata jocului este de 2 reprize a câte 12 minute + 1 minut pauzăş
3.Meciurile se joacă în sistem 5+1, maximum 12 jucători pe raportul de jocş
4.Repunerea mingii în joc, de la poartă, se va face de către portar cu mânaş
5.Repunerea mingii în joc, de la margine, se va face cu piciorul şi nu se poate înscrie gol directş
6.Sunt interzise deposedările prin alunecareş
7.Portarul nu are voie să prindă cu mâna o minge primită de la un coechipier în mod voitş
8.La lovituri libere, lovituri de colţ, de la margine, zidul trebuie să stea la o distanţă de 5 metri de mingeş
9.Lovitura de pedeapsă va fi executată de la 7 metriş
10.La repunerea mingii în joc de către portar cu mâna, se poate înscrie gol direct în poarta adversăş
11.Nu este permisă înscrierea unui gol direct din lovitura de începere. Lovitura de începere, în acest caz, se va repeta.
12.Echipele trebuie să prezinte la fiecare joc carnetele de legitimare ale jucătorilor înscrişi în raportul. Carnetele de legitimare trebuie să aibă viza anuală AJF 2017 şi viza medicală de la medicul sportiv. Fiecare echipă participantă poate folosi câte un jucător legitimat la LPS sau CSS Carei, născut în anul 2000 sau mai tânăr.
13.Numărul minim de jucători pentru desfăşurarea unui joc este 4, dintre care 1 portar. Dacă sunt eliminaţi trei sau mai mulţi jucători de la o echipă, jocul se întrerupe urmând a fi omologat cu scorul de 3-0ş
14.Jucătorii nu au voie să evolueze cu ghete cu crampoaneş
17.Schimbările sunt nelimitate şi se vor face la centrul terenuluiş
18.Un jucător care primeşte 2 cartonaşe galbene pe parcursul unui joc va fi eliminat. Acesta poate fi înlocuit după două minute cu un alt coechipierş

Criteriile de departajare în faza grupelor sunt:
1.Numărul mai mare de puncte, rezultatul din meciul direct, golaverajul, numărul mai mare de goluri marcate în cazul în care la golaveraj cele două echipe sunt egale. Dacă egalitatea persistă după criteriile de mai sus echipele aflate la egalitate vor executa lovituri de departajare de la 7 metri.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.