Cum a perceput elita locală sătmăreană activitatea parlamentară a deputatei Andreea Paul? | Informaţia Zilei

Cum a perceput elita locală sătmăreană activitatea parlamentară a deputatei Andreea Paul?

Scris de Mihai Sălceanu, 28 octombrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Andreea Paul, deputat de Tara Oasului

Andreea Paul, deputat de Tara Oasului

Primul parlamentar din România care a răspuns solicitării Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României ca fiecare parlamentar să-şi prezinte decalogul profesional şi priorităţile este deputatul sătmărean Andreea Paul. 

„Prioritatea cea mai importantă a viitorului Parlament trebuie să fie simplificarea şi eliminarea necorelărilor din legislaţia românească”, a declarat deputatul de Ţara Oaşului.

Dintre cele zece întrebări publice cu răspunsurile integrale făcute pe blogul doamnei deputate:

http://www.andreeapaul.ro/decalog-profesional/,

cea mai interesantă este cea în care sunt solicitate opiniile elitei locale neimplicate politic în partidul din care face parte parlamentarul cu privire la activitatea sa din Parlament.

Iată opiniile a 10 sătmăreni respectaţi şi cu performanţe în domeniile lor profesionale de activitate:

Mitică Păcurar, Director General Ardudana S.A.: „Satu Mare după revoluţie nu a avut un parlamentar ca Andreea Paul. Asta cred şi simt sincer. Dacă am fi avut, astăzi ajungea altundeva judeţul nostru, din păcate.”

Dan Mihai Şuta, Decanul Baroului Satu Mare:  „Andreea Paul este activă, responsabilă şi obiectivă.”

Rodica Victoria Grădinar, Director executiv CECCAR Filiala Satu Mare: „Pe domeniul economic, Andreea Paul este cel mai activ şi harnic deputat.”

Cosmin Raţiu, Preşedintele Colegiului medicilor Stomatologi în judeţul Satu Mare: „Andreea Paul este un om foarte activ, un om foarte deştept şi înţelept.”

Diana Mitruţ, Managerul Spitalului din Negreşti Oaş: „În numele colectivului Spitalului Orăşenesc Negreşti Oaş mulţumesc pentru sprijinul şi atenţia acordată în timpul mandatului de deputat. Prin sprijinul doamnei Paul pentru obţinerea finanţării de 500.000 lei, pentru reparaţiile şi dotarea laboratorului de analize medicale, personalul medical îşi desfăşoară în prezent activitatea în condiţii decente, iar pacienţii beneficiază de analize medicale efectuate pe aparate competitive. Totodată, mulţumim pentru  deschiderea arătată în transmiterea  către decidenţi a propunerilor spitalului pentru actele normative aflate în dezbatere publică. Precizez faptul că în ultimii zece ani, de când urmăresc aceste probleme, Andreea Paul a fost singurul deputat care s-a interesat de problemele unităţii noastre.”

Remus Ţiplea, fotograf, finalist la Sony Awards Photography 2016 (Negreşţi-Oaş): „Andreea Paul este foarte implicată în fenomenul oşenesc. Eu nu mă pricep la politică, dar ceea ce am văzut în media şi on-line mi-a arătat că ţine foarte mult la oşeni.”

Erdös Carol, actor la Teatrul de Nord Satu Mare: „Andreea Paul a demonstrat nu o dată că e un bun economist, că ştie să dezbată problemele economice în folosul oamenilor şi ce e uşor de observat că are o demnitate şi o cunoaştere a lucrurilor în profunzimea lor. A reprezentat cu multe intervenţii oportune judeţul Satu Mare. Cred că dumneaei e un parlamentar de care avem nevoie în Parlament. Faptele dânsei o recomandă.”

Feher Alexandru, fotograf şi expozant internaţional (Vama): „Andreea Paul este persoana verticală, ataşată zonei Oaşului.”

Balta Dumitru, profesor la Şcoala gimnazială Certeze : „Îmi place faptul că Andreea Paul este o persoană serioasă, acesta este adevărul, căreia îi place să-i spună albului alb şi negrului negru. Niciodată nu i-a fost ruşine să recunoască când a greşit şi este un lucru extraordinar, de omenie.”

Gheza Istvanfi, ultimul meşter olar al Ţării Oaşului: „Îi doresc Andreei Paul să aibe curajul să lupte în continuare pentru Ţara Oaşului.”

Abonează-te acum Online!
  1. Vasile a spus: 31 octombrie 2016, ora 15:02

    Aceasta doamna a ridicat stacheta foarte sus si le va fi greu celor care urmeaza sa ajunga pe aproape oricat s-ar stradui. Pentru asta trebuie multa carte, minte, munca , ambitie si dorinta de a face bine celor din jur.

  2. cristian ion a spus: 28 octombrie 2016, ora 19:16

    Andreea Paul este o profesionista adevarata si reprezinta in parlament nu numai pe satmareni ,ci si pe romanii onesti din toate judetele tarii.PS. penalii si ipocritii sunt reprezentati de altii.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345