Cultură de canabis descoperită pe malul Someşului la Pomi | Informaţia Zilei

Cultură de canabis descoperită pe malul Someşului la Pomi

Scris de Matei Larisa, 05 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

O cultură de canabis a fost descoperită joi, 30 octombrie, pe malul râului Someş, pe raza comunei Pomi, de către poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare.

În acest context, oamenii legi au efectuat şi 3 percheziţii domiciliare. În urma percheziţiilor efectuate s-au ridicat 13,05 kg de cannabis, respectiv 8,35 kg masă verde şi 4,7 kg masă uscată, care au fost înaintate pentru expertiză.

În cauză se efectuează cercetări faţă de 3 persoane cu vârste cuprinse între 31 şi 42 de ani, din comuna Pomi, bănuite de comiterea infracţiunii de cultivare a drogurilor de risc fără drept.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345