Cu sătmăreanul Liviu Ivasuc secund, tricolorele U19 s-au calificat la Turul de Elită | Informaţia Zilei

Cu sătmăreanul Liviu Ivasuc secund, tricolorele U19 s-au calificat la Turul de Elită

Scris de Ionuţ Blăjean, 10 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Naţionala României U19 a jucat trei meciuri în luna octombrie în Grupa 1 de calificare din care au mai făcut parte Franţa, Slovacia şi Macedonia de Nord. După remiza cu Slovacia, scor 1-1, româncele au pierdut cu Franţa, scor 0-7.

A urmat victoria cu 3-0 în faţa celor de la Macedonia de Nord.

România a aflat marţi că merge mai departe la Turul de Elită în calitate de una dintre cele mai bune ocupante ale poziţiilor 3. În ciuda succesului de luni, tricolorele pregătite de Florin Bugar au fost în afara primelor două locuri care asigurau accederea în următoarea fază a calificărilor la Euro 2020. A fost nevoie ca toate partidele din grupele preliminare să se încheie pentru ca România să aibă confirmarea calificării. A fost a treia cea mai bună ocupantă a poziţiilor 3. Acest clasament s-a făcut după eliminarea rezultatelor cu ultima clasată. Alături de tricolore, Bosnia-Herţegovina, Croaţia şi Israel merg la Turul de Elită de pe poziţiile 3 din grupele din care au făcut parte.

Turneul final al Euro 2020 dedicat formaţiilor U19 va avea loc în Georgia şi vor participa câştigătoarele celor şapte grupe din Turul de Elită plus ţara gazdă.

De precizat că la această acţiune a participat şi sătmăreanul Liviu Ivasuc, în calitate de antrenor secund, lângă Florin Bugar. Nu este pentru prima dată când antrenorul echipei Independenţa Baia Mare îndeplineşte această funcţie. Iar aici ne amintim şi de acţiunea din luna august.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345