16.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 04.00 Jazz-ul românesc din SUA la Satu Mare invitat – Alexandru Șipa. 05.00 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiuni: Arta modernă. 06.00 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Comunicarea dintre adolescenți și părinți. 11.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Rodica Borlan. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 14.40 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Georgiana Marina. 17.30 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Transportul ecologic, gestiunea deșeurilor, în vizorul autorităților de mediu. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Cu permis de Ungaria, un minor de 17 ani din Sanislău s-a ales cu dosar penal în România

Scris de Matei Larisa, 09 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Peste 50 de conducători auto au fost sancționați contravențional luni, 7 octombrie, de către polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Valoarea totală aproximativă a celor 50 de sancțiuni contravenționale a fost de 20.000 lei. Polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 5 conducători auto și au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

Tot luni, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au constatat în flagrant delict 2 infracțiuni la regimul rutier, pe raza localităților Foieni și Moftinul Mic. Astfel, în jurul orei 17:40, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au oprit pentru control, în localitatea Foieni, un autoturism condus de un minor în vârstă de 17 ani, din localitatea Sanislău. În urma verificărilor efectuate de polițiști aceștia au constatat că persoana de la volan deține permis de conducere eliberat de autoritățile din Ungaria, însă conform legislației în vigoare pe teritoriul României pentru a conduce pe drumurile publice autovehicule pentru care este necesară categoria B vârsta minimă a conducătorului auto trebuie să fie de minimum 18 ani împliniți.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Abonează-te acum Online!
  1. ado a spus: 09 octombrie 2019, ora 13:02

    Cind vor fi astia cu selfie si facebook la mutra sa fie scosi definitiv din circulatie ? Nu ar fi pacat pentru ei .ci pentru cei nevinovati .

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.