18.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 04.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Pesta porcină africană, modalităţi de transmitere. 05.30 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Viitori piloţi de formula 1. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Adrian Pricop.Titlul emisiunii: Relansarea voleiului sătmărean. 10.50 Taina Credinţei (limba maghiară) cu Eva Laczko. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Noutăţi din sănătate. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Cu permis de Ungaria, un minor de 17 ani din Sanislău s-a ales cu dosar penal în România

Scris de Matei Larisa, 09 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Peste 50 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional luni, 7 octombrie, de către poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare. Valoarea totală aproximativă a celor 50 de sancţiuni contravenţionale a fost de 20.000 lei. Poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 5 conducători auto şi au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

Tot luni, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Carei au constatat în flagrant delict 2 infracţiuni la regimul rutier, pe raza localităţilor Foieni şi Moftinul Mic. Astfel, în jurul orei 17:40, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Carei au oprit pentru control, în localitatea Foieni, un autoturism condus de un minor în vârstă de 17 ani, din localitatea Sanislău. În urma verificărilor efectuate de poliţişti aceştia au constatat că persoana de la volan deţine permis de conducere eliberat de autorităţile din Ungaria, însă conform legislaţiei în vigoare pe teritoriul României pentru a conduce pe drumurile publice autovehicule pentru care este necesară categoria B vârsta minimă a conducătorului auto trebuie să fie de minimum 18 ani împliniţi.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Abonează-te acum Online!
  1. ado a spus: 09 octombrie 2019, ora 13:02

    Cind vor fi astia cu selfie si facebook la mutra sa fie scosi definitiv din circulatie ? Nu ar fi pacat pentru ei .ci pentru cei nevinovati .

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.