CSM Satu Mare transferă jucător din Baia Mare

Scris de Constantin Demian, 23 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

CSM Olimpia Satu Mare a ajuns la un acord cu Minaur Baia Mare pentru transferul mijlocaşului Akexandru Mărieş. De fapt este vorba de un împrumut până la finalul sezonului al mijlocaşului în vârstă de 21 de ani.

Mărieş nu a avut prea mute apariţii la Minaur în sezonul de toamnă. El a bifat doar 4 meciuri în campionat şi 1 meci în Cipa României. A mai fot legitimat la la Universitatea Craiova şi Poli Iaşi, dar fără jocuri oficiale în primele garnituri ale celor două echipe. Iar în urmă cu două sezoane Florin Fabian l-a avut elev la ACS Comuna Recea.

Abonează-te acum Online!
  1. mircea a spus: 24 ianuarie 2023, ora 08:52

    Asa ii usor sa aduci jucatori din alte parti…. Ia sa vad marii experti care au fost adusi la club cum gasesc tinerii talente locale. Asa ii mai greu nu? Nu meritati nici un leu din banii pe care ii primiti!

  2. Dac Bulibas a spus: 23 ianuarie 2023, ora 14:54

    TANTALAUL asta baimarean nu si-a gasit o echipa mai buna ?….La Olimpia doar REBUTURILE si ESUATII vin !. ( niste parasute/papagali de ” fotbalisti”). Probabil l-au fraierit dupa ce l-au imbatat si pe bietul asta.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517