Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Mirel Dan, Titlul emisiunii: Taxa de mediu poate fi recuperată (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Dumitru Pop, Iuliu Ilyes, Horea Anderco. Titlul emisiunii: Un nou episod PSD contra PSD (reluare) 02.30 In slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 03.32 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 05.08 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Szekely Tibor. Titlul emisiunii: Florile între pasiune şi afacere 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Lidia Tămaş. Titlul emisiunii: Mituri despre vaccinare 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: De ce suntem pe ultimul loc din Europa la reciclare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Tallian Katalin, Ioan Man. Titlul emisiunii: Ambrosia Artemisiifolia, factor de risc pentru mediu şi sănătate 10.22 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Pop. Titlul emisiunii: Tăieri de corecţie şi fructificare în livezi 11.17 Teleshopping 11.32 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Dumitru Pop, Iuliu Ilyes, Horea Anderco. Titlul emisiunii: Un nou episod PSD contra PSD (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Marian Vanca, Remus Pirici, Ionuţ Tripon. Titlul emisiunii: De ce şi-ar alege un tânăr profesia de informatician 14.23 Teleshopping 14.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.52 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău. Titlul emisiunii: Experienţe, meditaţii, rugăciuni ascultate 16.28 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.34 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Teodora Pope. Titlul emisiunii: Salina de suprafaţă, la fel de eficientă ca una de adâncime (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Veres Robert. Titlul emisiunii: Cum e să fii diferit? 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan. Titlul emisiunii: Sfaturi la început de an 23.30 Ştiri

CSM Satu Mare începe al 10-lea sezon la baschet

Scris de Ionuţ Blăjean, 04 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Joacă în deplasare la “U” Cluj-Napoca, de la ora 18:00, pe Digi Sport 3

Miercuri debutează noul sezon al Ligii Naţionale de baschet feminin, odată cu primele patru meciuri. CSM Satu Mare va evolua abia joi, în deplasare la Universitatea Cluj-Napoca. Întâlnim un adversar pe care-l cunoaştem, asta pentru că sătmărencele au trecut de clujence în prima fază a Cupei României.

Dar ambele echipe s-au calificat mai departe la turneul Final 8, echipa din Cluj a beneficiat de “calitatea” lucky loser.

Revenind la Liga Naţională, spunem că CSM Satu Mare va începe al 10-lea sezon consecutiv pe prima scenă a baschetului feminin. Iar gândurile sunt mari, conducerea a trasat un obiectiv clar: podiumul final. S-au adus jucătoare valoroase, iar dificila sarcină, de a scoate maximum din ele, îi revine antrenorului Marius Dobă, aflat la prima experienţă ca antrenor principal pe banca unei echipe. Echipa noastră a plecat la Cluj-Napoca încă de miercuri, iar în lot nu sunt probleme deosebite.
Meciul de joi este programat să înceapă de la ora 18:00, iar fanii sătmăreni vor avea parte de o bucurie. Asta pentru că totul se va vedea în direct pe Digi Sport 3.

Pentru început vă prezentăm programul turului de campionat al sătmărencelor:

Etapa 1 (5 octombrie): “U” Cluj – CSM Satu Mare
Etapa 2 (7 octombrie): CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia
Etapa 3 (14 octombrie): SCM Timişoara – CSM Satu Mare
Etapa 4 (21 octombrie): CSM Satu Mare – Sirius Tg. Mureş
Etapa 5 (28 octombrie): ICIM Arad – CSM Satu Mare
Etapa 6 (19 noiembrie): CSM Satu Mare – Olimpia Braşov
Etapa 7 (25 noiembrie): Phoenix Galaţi – CSM Satu Mare
Etapa 8 (2 decembrie): CSM Satu Mare – Sepsi
Etapa 9 (9 decembrie): CSBT Alexandria – CSM Satu Mare

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.