CSM Satu Mare a câştigat primul amical al sezonului, 6-0 cu Unirea Tăşnad

Scris de Constantin Demian, 24 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În primul meci de pregătire al zezonului, CSM Satu Mare a întâlnit-o sâmbătă pe Unirea Tăşnad, echipă în faţa căreia s-a impus cu scorulde 6-0. Cele şase goluri ale meciului au fost marcate de marcat Zamfir, Paşca, Dobrai, Brata şi Toni Kanalos (2), Brat

Partida s-a disputat pe terenul sintetic de la baza sportivă “Dinamo-LPS”.
CSM a început partida cu următorul 11: Anca Trip – Batin, Tincău, Vădan, Nyéki, Paşca, Bura, Schwvarzkopf, Zamfir, Baior, Sălăjan. Pe parcursul reprizei secunde au mai jucat: Csorvasi, Osan, Dobrai, Prodan, Mureşan, Brata, Vajda, Ziman, Barth, Zsiga, Kanalos, Bonea. Antrenor: Tiberiu Csik.
Unirea: Boros – Schellenperger, Holczberger, Marin, Săntăuan, Griszhaber, E. Surányi, Veres, Silaghi, A. Malinetescu, Bolba/ Todoran, M. Malinetescu, Patiţa, Mariş, Martin. Antrenor: Marius Bălău.
În următoarele meciuri, CSM Satu Mare va juca miercuri, de la ora 12.00, cu SCM Zalău iar sâmbătă cu Victoria Carei. Ambele meciuri se vor juca pe Dinamo.

Răzvan, fiul lui Didi Prodan,
a jucat pentru CSM

În partea a doua a meciului, în echipa sătmăreană a jucat tânărul Răzvan Prodan, nimeni altul decât fiul lui Didi Prodan. În vârstă de 22 de ani, tânărul Prodan s-a format la FC Viitorul dar cariera i-a fost afectată de o accidentare serioasă le un genunchi motiv pentru care nu a ajuns să joace la un nivel înalt cu toate că a arătat că are calităţi asemănătoare tatălui său. El mai fost legitimat la Farul, Daco Getica, Moştiştea Ulmu şi ultima dată la Politehnica Timişoara. La ultima echipă nu a apucat să joace decât în meciuri amicale. O eventuală legitimare a lui Răzvan Prodan ar constitui o lovitură de imagine pentru formaţia sătmăreană.

Totodată, la CSM a jucat Toni Kanaloş, fostul atacant al LPS-lui şi Olimpiei Satu Mare. După dispariţia Olimpiei acesta a jucat în Ungaria, la echipe din Liga 2, Kazinbarcsika, Gyor şi Dorog.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517