Cserey Csaba va cânta la Costineşti în trioul lui Harry Tavitian | Informaţia Zilei

Cserey Csaba va cânta la Costineşti în trioul lui Harry Tavitian

Scris de Vasile Andreica, 13 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Harry & Csabcsi

Harry & Csabcsi

Vineri, 16 august 2019, iubitorii de jazz şi blues au ocazia să asiste la un eveniment de gală, prima ediţie „Jazz & Blues Night Remember Costineşti”, un proiect ce are ca obiectiv principal readucerea în memorie a manifestărilor de gen, festivalurile de jazz din perioada anilor 1980 din staţiunea tineretului. Pianistul Harry Tavitian a fost un invitat de referinţă al acelor ani la festivalurile de jazz din Costineşti (alături de maestrul Johnny Răducanu), aşa cum este şi la ediţia din 2019.

Harry Tavitian va cânta la Costineşţi alături de percuţionistul sătmărean venit din secuime Cserey Csaba. Celor doi li se alătură contrabasistul Zoltan Hollandus, coleg cu Tavitian în celebra trupă Orient Express.

Harry Tavitian a împlinit duminică, 11 august, vârsta de 67 de ani. Îi dorim mulţi ani frumoşi, voioşi şi plini de inspiraţie muzicală.

Abonează-te acum Online!
  1. Lena a spus: 14 august 2019, ora 07:23

    La Multi Ani Maestre! si mare succes la Costinesti.
    Csaba, iti dorim mult succes!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345