Cristiano Ronaldo la PSG? | Informaţia Zilei

Cristiano Ronaldo la PSG?

Scris de Constantin Demian, 22 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Pandemia cu coronavirus nu pare să-i fi afectat prea mult pe patronii arabi ai grupării Paris Saint Germain. Şeicii din Qatar vor să dea o lovitură de imagine şi să aducă în tab[ra PSG un mare fotbalist, câştigător a 5 Baloane de Aur. Aţi ghicit, este vorba de Cristiano Ronaldo, actualul jucător al lui Juventus Torino.

Sumele vehiculate pentru un transfer sunt destul de mari, dar sigur nu reprezintă o problemă pentru miliardarii din Qatar. Deşi este vorba despre un jucător de 35 de ani, patronii clubului din Paris vor trebui să scoată din buzunar circa 120 de milioane de euro. Conform calculelor, cam atât a investit până acum Juventus în starul portughez. Iar dacă se va ajunge la un acord între cele două cluburi salariul lui Ronaldo ar trebui să fie mai mare decât la Juventus, unde încasează suma de 31 de milioane de euro pe sezon.

Cristiano Ronaldo a început fotbalul la Sporting Lisabona fiind promovat la prima echipă de Ladislau Boloni. În carieră a mai evoluat la Manchester United, Real Madrid şi Juventus Torino. Pentru echipa naţională a Portugaliei a evoluat în 164 de meciuri (99 de goluri).

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345