Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

Cristian Popa este noul antrenor al Unirii Tăşnad!

Scris de Ionuţ Blăjean, 13 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După cum era de aşteptat, Unirea Tăşnad va începe pregătirile pentru sezonul de primăvară cu un alt antrenor principal. Marius Botan şi-a dat demisia de la club, iar oficialii de acolo i-au găsit un înlocuitor. Motivele le-am publicat zilele trecute. Noul antrenor al Unirii Tăşnad este Cristian Popa.

”Ne-am înţeles din toate punctele de vedere. Urmează să stabilim mai departe programul echipei şi alte lucruri”, ne-a declarat Cristian Popa. Acesta ne-a mai spus că Unirea Tăşnad se reuneşte luni, 15 ianuarie, de la ora 17:00. În prima zi nu vor fi noutăţi în lotul de jucători. Însă mai multe informaţii vom afla săptămâna viitoare.

În vârstă de 37 de ani, Cristian Popa este antrenor cu Licenţă A din luna noiembrie a anului 2017. Acest lucru îi permite să fie antrenor principal la echipe din Liga 2 şi Liga 3. Va fi pentru a doua oară antrenor principal la nivel de seniori. A mai activat ca secund la Someşul Satu Mare şi s-a remarcat la grupele de juniori crescute la acelaşi club. Cristi Popa s-a ocupat şi de copiii şi juniorii de la FC Olimpia Satu Mare.

Prima experienţă ca antrenor principal la nivel de seniori a avut-o la Luceafărul Decebal în sezonul 2016-2017. A terminat pe locul 3 în Liga IV Elite şi a cucerit Cupa României – faza judeţeană, învingând chiar pe Unirea Tăşnad la loviturile de departajare.

La început de drum îi dorim mult succes lui Cristian Popa la Unirea Tăşnad!

Abonează-te acum Online!
  1. Nicusor Morar a spus: 13 ianuarie 2018, ora 21:32

    Mult succes !

  2. Nicusor Morar a spus: 13 ianuarie 2018, ora 21:18

    Mult succes !
    Hai UNIREA !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.