Cristian Gaţu a suferit un AVC | Informaţia Zilei

Cristian Gaţu a suferit un AVC

Cristian Gaţu, fost campion mondial la handbal, a suferit miercuri un accident vascular cerebral (AVC). El a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti, pentru o intervenţie chirurgicală.

„Este la Spitalul Militar internat, a avut un mic atac cerebral şi i-au găsit un cheag de sânge la RMN şi mâine o să-l opereze pe creier. Noi vorbeam şi ne întâlneam în fiecare miercuri, dar acum a venit nenorocirea asta. Şi în perioada asta nenorocită, am înţeles că i-au făcut şi testul pentru coronavirus, dar nu i-au dat încă rezultatul. Sperăm să treacă cu bine peste toate problemele astea”, a declarat Vasile Stângă pentru Agerpres.

Cristian Gaţu are 75 de ani şi este dublu câştigător al Campionatului Mondial de handbal cu naţionala României, la ediţiile din 1970 şi 1974. La Jocurile Olimpice Gaţu a câştigat o medalie de bronz în 1972, la München, şi una de argint, la Montreal, în 1976. Ulterior Cristian Gaţu a fost preşedinte al Federaţiei Române de Handbal.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517