24.04.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Farcău, Beniamin Urs, Marius Orha. Titlul emisiunii: Iohannis refuză toate cele trei propuneri de miniştri.(reluare) 01.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea – raport la 4420 de zile. 02.50 Cultură – Opera filozofică a lui Vasile Lucaciu, repusă în circulaţie dupa 130 de ani. 04.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan invitat: Dan Brumboiu. 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Dumuţa. Titlul emisiunii:Sfaturi pentru Sărbătorile Pascale. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitaţi: Marcu Greta, Zell Stefan. Titlul emisiunii: Să facem cunoştinţă cu Casa Buki.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cristian Boloş. Titlul emisiunii: Săptămâna Patimilor. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Farcău, Beniamin Urs, Marius Orha. Titlul emisiunii: Iohannis refuză toate cele trei propuneri de miniştri.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Adriana Hagău, Mircea Muncean. Titlul emisiunii: Avortul în România. 14.00 Teleshopping 14.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Dumuţa. Titlul emisiunii:Sfaturi pentru Sărbătorile Pascale. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan invitat: Dan Brumboiu. 16.15 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi: Ioana Borodi, Liviu Ivasuc. Titlul emisiunii: Sătmărenii se descurcă excelent la Independenţa Baia Mare. 17.00 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Îmbracă un copil de Sfintele Paşti. 17.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Deputat Romeo Nicoară raport din parlament. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea – raport la 4420 de zile.

Update: Crimă la Satu Mare

Scris de Stela Cădar, 18 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un sătmărean a fost reţinut de poliţiştii sătmăreni după ce şi-a omorât concubina.

UPDATE: ora 14:30 Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului Meszaros Zsombor, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor.
„În referatul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:
În noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul MESZAROS ZSOMBOR , prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată. Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate. Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul MESZAROS ZSOMBOR în portbagaj iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă în seara de
17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariţia victimei de către aparţinătorii acesteia.
Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie în care se afla inculpatul MESZAROS ZSOMBOR.
Prin ordonanţa din 18.07.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului MESZAROS ZSOMBOR, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.
Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare.
La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale.” se arată în comunicatul de presa remis redacţiei noastre de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Femeia, cetăţean german, avea 46 de ani. Concubinul ei are 27 de ani. Din primele informaţii reiese că omorul s-a petrecut în 13 iulie 2017. În cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au găsit un autoturism în zona ISU Satu Mare, iar în maşină era cadavrul femeii. În urma cercetărilor l-au identificat şi pe autorul omorului. El a fost găsit la locul de domiciliu. Se pare că omorul a fost comis în afara municipiului Satu Mare, poate chiar în afara judeţului. Despre dispariţia autoturismului, poliţiştii ar fi fost anunţaţi prin Interpol.

Revenim cu detalii.

Abonează-te acum Online!
  1. parearea mea a spus: 18 iulie 2017, ora 16:02

    In acest foarte grav, trebuie impuscat, tras pe roata si apoi spanzurat. Poate ar fi un mic exemplu pentru cei care mai vor sa faca asa ceva.

  2. Babacu a spus: 18 iulie 2017, ora 15:26

    Cum sa-l aresteze pe criminal? Vreti ca udemeristii sa ne reclame iar la UE ca maghiarii sint persecutati?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.